foto

Jim Carter

  • nar. 19.8.1948 (71 let)
    Harrogate, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dokonalá lež
Panství Downton
2018 Král Lear (TV film)
Swimming with Men
2017 Der kleine Vampir
2007 Zlatý kompas
2003 16 let s alkoholem
1998 Zamilovaný Shakespeare
1997 Harpur and Iles (TV film)
1994 Krasavec Beauty
1992 Sveďte to na poslíčka
1988 Desátý muž (TV film)
First Kangaroos, The
Soursweet
The Raggedy Rawney
Very British Coup, A (TV film)
1987 Harry's Kingdom (TV film)
Měsíc na venkově
1986 Strašidelné líbánky
Šílená Amerika
1985 Esos locos cuatreros
1984 Prosincový květ (TV film)
Přísně tajné!
Soukromá slavnost
Společenství vlků
1980 Flash Gordon

TV seriály

2019 Soumrak templářů (TV seriál)
The Devil Inside (S02E02)
2018 Soumrak templářů (TV seriál)
Fiat! (S01E09)
IV (S01E08)
The Pilgrimage of Chains (S01E06)
2017 Soumrak templářů (TV seriál)
The Black Wolf and the White Wolf (S01E03)
Find Us The Grail (S01E02)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (9)
2014 Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
další epizody (9)
2013 Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
další epizody (9)
2012 Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Christmas at Downton Abbey (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (9)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
2009 Cranford (TV seriál)
October 1844 (S02E02)
August 1844 (S02E01)
2007 Cranford (TV seriál)
May 1843 (S01E05)
April 1843 (S01E04)
November 1842 (S01E03)
další epizody (5)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Král rybář (S07E03)
1994 Bedna (TV seriál)
The Big Crunch, Pt. 2 (S02E05)
The Big Crunch, Pt. 1 (S02E04)
1988 Christabel (TV seriál)
Thompson (TV seriál)
1986 Lost Empires (TV seriál)
Monocled Mutineer, The (TV seriál)
Singing Detective, The (TV seriál)
1985 Widows 2 (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
1979 Žádné zprávy v devět (TV seriál)

Dokumentární

2019 Inside the Ritz Hotel (TV seriál) - vyp.
2016 Treasures of the British Library (TV seriál)
Záhada římských lebek (TV film) - vyp.
2014 Asprey: Luxus pro privilegované (TV film)
Život v časech "Panství Downton" (TV film)
2013 50s Britannia (TV seriál)
Královna Viktorie a německý císař mrzák (TV film)
1990 Cutting Edge (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 The EE BAFTA Film Awards 2015 (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
1989 The Late Show (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace