foto

Hale Appleman

  • nar. 17.1.1986 (35 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Hale Isaac Appleman je americký herec. Bol vychovaný na Manhattane v New Yorku. Strávil štyri roky v letnom tábore múzických umení French Woods a navštevoval strednú školu múzických umení Fiorello H. LaGuardia a školu Carnegie Mellon University, kde študoval drámu. Jeho rodičia sú Richard Appleton a Ara Fitzgerald. Najviac sa preslávil v seriáli V zajetí kouzel (2015–2020).

Emanuela

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bílá orchidej
2011 Private Romeo
2008 Pedro
2007 Intimní tajemství
2006 Beautiful Ohio

TV seriály

2021 Truth Be Told (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2020 V zajetí kouzel (TV seriál)
Fillory and Further (S05E13)
The Balls (S05E12)
Be the Hyman (S05E11)
další epizody (13)
2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
The Seam (S04E13)
The Secret Sea (S04E12)
The 4-1-1 (S04E11)
další epizody (12)
2018 V zajetí kouzel (TV seriál)
Will You Play with Me? (S03E13)
The Fillorian Candidate (S03E12)
Twenty-Three (S03E11)
další epizody (13)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
We Have Brought You Little Cakes (S02E13)
Ramifications (S02E12)
The Rattening (S02E11)
další epizody (13)
2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Remedial Battle Magic (S01E11)
další epizody (12)
2015 V zajetí kouzel (TV seriál)
Unauthorized Magic (S01E01)
2012 Smash (TV seriál)
Chemistry (S01E06)
Enter Mr. DiMaggio (S01E03)