foto

Udo Kroschwald

  • nar. 1955
    Freiberg, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Herbert
2014 Památkáři
2010 Tom Atkins Blues
2009 Diamantenhochzeit
SOKO Wismar: Das dritte Feuer - Die Spur führt nach Schweden (TV film)
2008 Berlin Calling
Die Spielerin (studentský film)
Plötzlich Millionär (TV film)
2007 Alle Alle
Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu Hitlerovi
2006 Beutolomäus und der geheime Weihnachtswunsch (TV film)
2005 Ketchup Connection (TV film)
Nimm dir dein Leben
2003 Ein Schiff wird kommen
Místo činu - Domobrana (TV film)
Nur Anfänger heiraten (TV film)
Tage des Sturms (TV film)
2002 Aszendent Liebe (TV film)
Liebling, bring die Hühner ins Bett (TV film)
Mask under Masks
Pianista
2001 Berlin Is In Germany
Der Verleger (TV film)
Verbotene Küsse (TV film)
Zwei Engel auf Streife (TV film)
1999 Helden wie wir
Midsommar Stories (studentský film)
Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
1998 Move on up (TV film)
Tatort - Ein Hauch von Hollywood (TV film)
1996 Engelchen
Tatort - Der Phoenix-Deal (TV film)
1995 Das Versprechen
1993 Adamski
Mein Name ist Marlene Dietrich (TV film)
Slon v nemocnici
1992 Apfelbäume
Haus Herzenstod (TV film)
1991 Jugend ohne Gott (TV film)
1985 Haifischfütterer, Der

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Nach der Ebbe kommt der Tod (S17E25)
Breifrei statt Bierschinken (S17E24)
Tödliche Höhe (S17E23)
další epizody (13)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Am falschen Ort (S17E12)
Tote Katze, toter Lehrer (S17E11)
Nomen est omen (S17E10)
další epizody (26)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Selbstjustiz (S16E13)
Tödliche Spiele (S16E12)
Hafen der Ehe (S16E11)
další epizody (26)
2017 Berlínská mise (TV seriál)
Odkud vítr vane (S02E06)
SOKO Wismar (TV seriál)
In Versuchung (S15E16)
Hühnergott (S15E15)
Ein nachhaltiger Tod (S15E14)
další epizody (29)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Zusammen ist man weniger allein (S14E12)
Der Eisfürst (S14E11)
Strawberry Fields (S14E10)
další epizody (25)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Feindliche Übernahme (S13E12)
Letzte Hoffnung Kloster (S13E11)
Unter Strom (S13E10)
další epizody (26)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Platzpatronen (S12E11)
Elvis (S12E10)
Tödliche Nebenwirkungen (S12E09)
další epizody (25)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Über den Dächern von Wismar (S11E10)
Verlorene Tochter (S11E05)
Reiterspiele (S11E04)
další epizody (20)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Betrug macht Klug (S01E01)
SOKO Wismar (TV seriál)
Goldrausch (S10E11)
Außenborder (S10E10)
Ohne Abschied (S10E09)
další epizody (24)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Vidím něco, co ty nevidíš (S02E07)
SOKO Wismar (TV seriál)
Abgeschminkt (S09E12)
Tod eines Richters (S09E11)
Umzug in den Tod (S09E10)
další epizody (22)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Neues Leben (S14E01)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Eine kleine Sehnsucht (S08E10)
Schlechte Karten für Belinda (S08E09)
Väter und Söhne (S08E08)
další epizody (20)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Betty und die Brüder (S07E10)
Das Recht zu leben (S07E09)
Schachmatt (S07E08)
další epizody (18)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Kölbachs letzter Wille (S06E12)
Frau Neumann (S06E11)
Das verschlossene Zimmer (S06E10)
další epizody (21)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wer gewinnt? (S11E22)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Spitzenleistung (S05E13)
Nasser Tod (2) (S05E12)
Nasser Tod (1) (S05E11)
další epizody (17)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Kaffeefahrt (S04E14)
Rauchzeichen (S04E13)
Tödliche Hörner (S04E12)
další epizody (18)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Freundschaft (S03E14)
Brautvater (S03E13)
Blütenträume (S03E12)
další epizody (19)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Bankbesuch (S02E07)
Offene Rechnung (S02E06)
Das Liebste (S02E05)
další epizody (13)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2006 Karol Wojtyla - Geheimnisse eines Papstes (TV film)

Divadelní záznam

2004 Woyzeck (divadelní záznam)
1993 Karate-Billi kehrt zurück (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky