foto

Yoo-seon Yoon

  • nar. 17.1.1969 (50 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ddo hanaui gajok
2008 Moobangbi dosi
2007 Adeul
2006 Georughan gyebo
2002 Mission Barabba
2000 Jeong
1997 Chang
1994 Duyeoja Iyagi

TV seriály

2018 Bujasjibadeul (TV seriál)
2017 Eulmooneui ilseung (TV seriál)
2016 Dangsineunseonmul (TV seriál)
Dongjeong eopsneun sesang (TV seriál)
Syopingwang Lui (TV seriál)
2015 Gomabda, adeula (TV seriál)
2014 Dalryeora jangmi (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Goot dakteo (TV seriál)
Guam Heojoon (TV seriál)
Jalkiun ttal hana (TV seriál)
Jang Ok-jeong (TV seriál)
Madi (TV seriál)
Yoori banchanggo (TV seriál)
2011 Beodibeodi (TV seriál)
Haikik! jjabeun darieui yeokseub (TV seriál)
Jjakpae (TV seriál)
2010 Jaieonteu (TV seriál)
Maerineun wibakjoong (TV seriál)
Nae yeojachinguneun gumiho (TV seriál)
2009 Dolahon Iljimae (TV seriál)
Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Bulhandang (TV seriál)
2007 Wangkwa na (TV seriál)
그라운드 제로 (TV seriál)
2006 Keutbai solro (TV seriál)
Yeolahob soonjeong (TV seriál)
2005 641 Gajok (TV seriál)
2004 Bing jeom (TV seriál)
2001 Keu yeojane jib (TV seriál)
2000 Kkokji (TV seriál)
Yongseo (TV seriál)
1999 Nalmada haengbokhae (TV seriál)
1998 Sae sang ggeut gga ji (TV seriál)
1996 Im Kkeokjeong (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)
1991 Baramkkoteun sideulji anneunda (TV seriál)

Dokumentární

2018 Papaoranghutan

Host

TV pořady

2016 Eunmilhage widaehage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace