foto

Risto Saanila

  • nar. 13.7.1937 (83 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 J.V. Snellman - äksy isänmaan ystävä (TV film)
1976 Aleksis Kivi (TV film)
1974 Äidin kuolema (TV film)
1972 Konkurssi (TV film)
1970 Som fisken i vattnet (TV film)
1966 Muotokuva (TV film)
Rakas Wenander (TV film)
1963 Hovineuvoksen kello (TV film)
Teatterituokio: Herra Sleeman tulee (TV film)
1958 Sotapojan heilat

TV seriály

2000 Jäähyväiset ilman kyyneleitä (TV seriál)
1993 Jäähyväiset rakkaimmalle (TV seriál)
1979 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Suomen valinta (E10)
Suuret ja pienet (E08)
1967 Hilma (TV seriál)

Divadelní záznam

1976 Seitsemän veljestä (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky