Reklama

Reklama

Go-eun Kim

Go-eun Kim

nar. 02.07.1991 (32 let)
Soul, Jižní Korea

Zajímavosti (5)

Exhuma (2024)

  • Herečka Go-eun Kim (šamanka Hwarim) mala obavy, že svojím herectvom skutočne vyvolá posadnutosť alebo iné nadprirodzené veci. Bolo to preto, že všetko, čo robila na scéne (modlitba, exorcizmus), bolo presne také isté ako to robia skutoční šamani. Ale skutočný šaman, ktorý asistoval pri výrobe filmu, ju ubezpečil, že sa nič takého nemôže stať. (Arsenal83)

Návnada v pastičce (2016)

  • Nabídku ztvárnit hlavní ženskou roli v seriálu inspirovaným populárním eponymním internetovým komiksem, v němž hlavní hrdinka, obyčejná, ale v nitru svědomitá dívka, procházející intimním vztahem s přítelem, jenž ji dělá mnohdy víc starostí než by si sama bývala přála, bez uvedení důvodu neodmítla jen jihokorejská herečka Go-eun Kim (Monster (2014), Memories of the Sword (2015)), ale také její herecká kolegyně a populární zpěvačka Suzy (Big (2012), You Who Came from the Stars (2013)). První jmenovaná se ale na úkor režisérova osobního naléhání v seriálu nakonec objevila. Režisér se dokonce zavázal o jisté úpravy harmonogramu, jen aby herečka neměla problémy se svými dalšími televizními projekty. (Conspi)

Eungyo (2012)

  • Herečku Go-eun Kim si filmoví tvůrci vybrali z dvojího filmového výběrového řízení, kdy jedno se konalo 30. 6. v Soulu a druhé 31. 6. v Pusanu. Výroby snímku se poté distancoval potvrzený herec Chang-ui Song, jehož kolizní termíny mu nedovolovaly u výroby snímku setrvat. Daná role byla filmovými tvůrci přisouzena herci Moo-yul Kim. (Conspi)

Herečka

Účinkující

Pořady
2001

Haepitugedeo

Reklama

Reklama