foto

Anja Schüte

  • nar. 2.9.1964 (55 let)
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Gräfliches Roulette (TV film)
2005 Loď snů - Burma / Myanmar (TV film)
2003 Africké slunce (TV film)
Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
1997 Rosamunde Pilcher: Cena lásky (TV film)
1996 Das Traumschiff - Singapur (TV film)
Kommissar Klefisch - Vorbei ist vorbei (TV film)
1991 Kommissar Klefisch - Dienstvergehen (TV film)
Mrs. Harris und der Heiratsschwindler (TV film)
1990 Willi - Ein Aussteiger steigt ein (TV film)
1989 Jede Menge Schmidt (TV film)
1988 Havárie (TV film)
1985 Wunder, Das
1984 August der Starke (TV film)
State of Wonder
1983 Inflation im Paradies
První touhy
1982 Dicker Hund, Ein
1980 Něžné sestřenice
1979 Laura, les ombres de l'été

TV seriály

2009 Die Bergretter (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1990 Kommissar Klefisch (TV seriál)
Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Kommissar Zufall (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Nackte Tatsache (S02E11)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Oliver Maass (TV seriál)
1984 Pogo 1104 (TV seriál)
1983 Der Trotzkopf (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky