foto

Jesse Lee Soffer

  • nar. 23.4.1984 (36 let)
    Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
2011 Vyměřený čas
2008 Awakening of Spring, The
2007 Holky fotbal nehrajou
1996 Bradyovi 2
1995 Bradyovi
Tajemný anděl paní Frankweilerové (TV film)
1993 Matiné
Silent Alarm, The

TV seriály

2020 Policie Chicago (TV seriál)
Epizoda 20 (S08E20)
Epizoda 19 (S08E19)
Epizoda 18 (S08E18)
další epizody (31)
2019 Chicago Med (TV seriál)
Old Flames, New Sparks (S04E16)
Can't Unring That Bell (S04E14)
Policie Chicago (TV seriál)
Absolution (S07E09)
No Regrets (S07E08)
Informant (S07E07)
další epizody (22)
Chicago Fire (TV seriál)
Buckle Up (S08E05)
Infection, Part I (S08E04)
No Such Thing as Bad Luck (S07E18)
další epizody (4)
2018 Chicago Med (TV seriál)
Death Do Us Part (S04E09)
The Poison Inside Us (S04E07)
Lesser of Two Evils (S04E06)
další epizody (7)
Policie Chicago (TV seriál)
Descent (S06E09)
Black and Blue (S06E08)
Trigger (S06E07)
další epizody (22)
Chicago Fire (TV seriál)
Going to War (S07E02)
Hiding Not Seeking (S06E13)
2017 Chicago Med (TV seriál)
White Butterflies (S02E22)
Deliver Us (S02E21)
Generation Gap (S02E20)
další epizody (4)
Policie Chicago (TV seriál)
Monster (S05E09)
Politics (S05E08)
Care Under Fire (S05E07)
další epizody (24)
Chicago Fire (TV seriál)
An Agent of the Machine (S05E12)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Free Will (S02E08)
Us (S01E13)
Saints (S01E07)
další epizody (4)
Policie Chicago (TV seriál)
A Shot Heard Round the World (S04E08)
300,000 Likes (S04E07)
Some Friend (S04E06)
další epizody (22)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Derailed (S01E01)
Policie Chicago (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
Forget My Name (S03E08)
A Dead Kid, a Notebook, and a Lot of Maybes (S03E07)
další epizody (23)
Chicago Fire (TV seriál)
I Am the Apocalypse (S03E19)
Let Him Die (S03E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bestie (S16E20)
2014 Policie Chicago (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Assignment of the Year (S02E08)
They'll Have to Go Through Me (S02E07)
další epizody (24)
Chicago Fire (TV seriál)
Arrest in Transit (S03E09)
A Dark Day (S02E20)
Shoved in My Face (S02E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zlo hledej v Chicagu (S16E07)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Joyriding (S02E06)
A Power Move (S02E05)
A Nuisance Call (S02E04)
další epizody (6)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Nezapomeň na mě (S02E10)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
A proč jsi musel zabít? (S07E03)
1998 Two of a Kind (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)