foto

Jesse Lee Soffer

  • nar. 23.4.1984 (34 let)
    Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
2011 Vyměřený čas
2008 Awakening of Spring, The
2007 Holky fotbal nehrajou
1996 Bradyovi 2
1995 Bradyovi
Tajemný anděl paní Frankweilerové (TV film)
1993 Matiné
Silent Alarm, The

TV seriály

2019 Chicago Med (TV seriál)
Can't Unring That Bell (S04E14)
Chicago P.D. (TV seriál)
Episode 22 (S06E22)
Episode 21 (S06E21)
Episode 20 (S06E20)
další epizody (13)
2018 Chicago Med (TV seriál)
Death Do Us Part (S04E09)
The Poison Inside Us (S04E07)
Lesser of Two Evils (S04E06)
další epizody (7)
Chicago P.D. (TV seriál)
Descent (S06E09)
Black and Blue (S06E08)
Trigger (S06E07)
další epizody (22)
Chicago Fire (TV seriál)
Going to War (S07E02)
Hiding Not Seeking (S06E13)
2017 Chicago Med (TV seriál)
White Butterflies (S02E22)
Deliver Us (S02E21)
Generation Gap (S02E20)
další epizody (4)
Chicago P.D. (TV seriál)
Monster (S05E09)
Politics (S05E08)
Care Under Fire (S05E07)
další epizody (24)
Chicago Fire (TV seriál)
An Agent of the Machine (S05E12)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Free Will (S02E08)
Us (S01E13)
Saints (S01E07)
další epizody (4)
Chicago P.D. (TV seriál)
A Shot Heard Round the World (S04E08)
300,000 Likes (S04E07)
Some Friend (S04E06)
další epizody (22)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Derailed (S01E01)
Chicago P.D. (TV seriál)
Never Forget I Love You (S03E09)
Forget My Name (S03E08)
A Dead Kid, a Notebook, and a Lot of Maybes (S03E07)
další epizody (23)
Chicago Fire (TV seriál)
I Am the Apocalypse (S03E19)
Let Him Die (S03E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bestie (S16E20)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Called in Dead (S02E09)
Assignment of the Year (S02E08)
They'll Have to Go Through Me (S02E07)
další epizody (24)
Chicago Fire (TV seriál)
Arrest in Transit (S03E09)
A Dark Day (S02E20)
Shoved in My Face (S02E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zlo hledej v Chicagu (S16E07)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Joyriding (S02E06)
A Power Move (S02E05)
A Nuisance Call (S02E04)
další epizody (6)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
A proč jsi musel zabít? (S07E03)
1998 Two of a Kind (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace