foto

Jae-hee Song

  • nar. 11.12.1979 (39 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chaempieon
2015 Seolhae
2014 Paineolli
2012 Seuta : binaneun sarang
2011 Byeonsiniyagi
2009 Kingkongeul deulda
2007 Sarangbang seonsuwa eomeoni
2005 Monopolli

TV seriály

2019 Babel (TV seriál)
2017 Maedeudog (TV seriál)
2016 Dangsineunseonmul (TV seriál)
Wookssinamjeonggi (TV seriál)
Yubunyeoeui tansaeng (TV seriál)
2015 Da jaldoil geoya (TV seriál)
2014 Namanui dangshin (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
2012 Geuraedo dangsin (TV seriál)
Haereul poomeun dal (TV seriál)
2010 Rodeu neombeowon (TV seriál)
Saranghagil jalhaesseo (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Video seuta (TV pořad)
힙합의 민족 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace