foto

Alexander Dreymon

  • nar. 7.2.1983 (35 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

O Alexanderovi se říká, že je to muž bez země.Tento 178cm vysoký herec se narodil 7. března 1983 v Německu a už za svůj život stihl procestovat velký kus světa. Jako malý chvíli pobýval v San Franciscu. Kvůli zranění jeho tety se s matkou přestěhovali do Francie, kde studoval v Paříži. Poté tři roky navštěvoval Drama Centre London v Anglii. Dále žil například ve Švýcarsku.

Jeho rodina žije po celém světě. V Texasu, na Bali, v Nové Kaledonii nebo v Brazílii. Jeho dosavadní nejznámější rolí je role Uhtreda ze seriálu The Last Kingdom, ale mohli jsme ho už zpozorovat v menší roli v American Horror Story: Coven.

Mluví plynule německy, anglicky a francouzsky a zbožňuje knihy od Bernarda Cornwella (The Last Kingdom).

Ducke

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heartlock
2016 Guys Reading Poems
2015 The Test of Time
2014 Blood Ransom
2011 Resistance
Sbohem Berlíne (TV film)
Sotto il vestito niente - L'ultima sfilata
Who's Watching Who
2010 Ni reprise, ni échangée (TV film)

TV seriály

2018 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2017 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Hlava (S03E09)
Oběť Nejvyšší (S03E08)
Hoř, babo, hoř! (S03E05)
další epizody (5)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace