foto

Jerry Zatarain Jr.

  • nar. 2.2.1983 (36 let)
    Indio, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Concrete Kids
2014 Apokalypsa v Los Angeles
2013 Beyond the Mat
Book of Daniel, The
2010 Kartelová válka

TV seriály

2018 Bosch (TV seriál)
Book of the Unclaimed Dead (S04E10)
Dark Sky (S04E08)
The Wine of Youth (S04E06)
další epizody (6)
2012 Tráva (TV seriál)
Alosaurus zničí zámek (S08E06)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Popelka v krabici (S04E19)
2008 Mentalista (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Co se stalo včera v noci (S03E09)
Efekt motýlích křídel (S03E08)
Lev dnes v noci spí (S03E03)
Chirurgové (TV seriál)
Studie svobody 2/2 (S04E17)
Studie svobody 1/2 (S04E16)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
In Absentia (S02E07)
Kriminálka New York (TV seriál)
Lživá hra (S03E14)
Pohotovost (TV seriál)
Sky na hranici (S14E09)
2006 Desire (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Betty a Veronica (S01E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace