foto

Jerry Zatarain Jr.

  • nar. 2.2.1983 (35 let)
    Indio, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Concrete Kids
2014 Apokalypsa v Los Angeles
2013 Beyond the Mat
Book of Daniel, The
2010 Kartelová válka

TV seriály

2012 Tráva (TV seriál)
Alosaurus zničí zámek (S08E06)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Popelka v krabici (S04E19)
2008 Mentalista (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Co se stalo včera v noci (S03E09)
Efekt motýlích křídel (S03E08)
Lev dnes v noci spí (S03E03)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Lživá hra (S03E14)
2006 Desire (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Betty a Veronica (S01E16)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace