foto

Robert Crooks

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bitva u Midway
Good Sam
2016 Ifeel
2014 X-Men: Budoucí minulost
2013 Smrtící Slunce (TV film)
2011 Funkytown
2010 Další šance (TV film)
Svůdníci žen
2009 3 saisons
40 Is the New 20
The Phantom (TV film)
2008 Hlasy mrtvých (TV film)
2007 Jak přežít vlastní matku
Jízda smrti
Too Young to Marry (TV film)
2006 Krutá pravda (TV film)
Síly temna
2005 Poslední znamení
Pure
2002 Two Summers
2001 Chcete znát tajemství?
2000 Varianova válka (TV film)

TV seriály

2017 Bellevue (TV seriál)
The Problem with the Truth (E06)
2016 District 31 (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
Fries with That (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
2001 Nekonečný příběh (TV seriál)
2000 Live Through This (TV seriál)
1999 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Vlkodlak Tommy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky