foto

Camilla Renschke

  • nar. 15.3.1980 (39 let)
    Cologne, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Wo ist nur mein Schatz geblieben? (TV film)
2018 Die Sitte - Tod am Teich (TV film)
Tatort - Blut (TV film)
Tatort - Im toten Winkel (TV film)
2017 Tatort - Nachtsicht (TV film)
Tatort - Zurück ins Licht (TV film)
2016 Tatort – Der hundertste Affe (TV film)
Tatort – Echolot (TV film)
2015 Tatort - Die Wiederkehr (TV film)
Tatort - Wer Wind erntet, sät Sturm (TV film)
2014 Tatort - Alle meine Jungs (TV film)
Tatort - Brüder (TV film)
2013 Místo činu: Brémy - Kdo tahá za nitky (TV film)
Tatort - Er wird töten (TV film)
2011 Místo činu: Brémy - Mrtví uprchlíci (TV film)
2009 Místo činu: Brémy - Vraždy z lásky (TV film)
Tatort - Familienaufstellung (TV film)
2007 Místo činu: Brémy - Doutnající oheň (TV film)
Teufelsbraten (TV film)
2006 Geküsst wird vor Gericht (TV film)
Tatort - Stille Tage (TV film)
2005 Gisela
Místo činu: Brémy - Šeherezáda (TV film)
Tatort - Requiem (TV film)
Tatort - Todesengel (TV film)
2004 Besser als Schule
Die Rosenzüchterin (TV film)
Doppelter Einsatz - Tödliche Wahrheit (TV film)
Egoshooter
Tatort - Abschaum (TV film)
2003 Desáté léto
Kámoši, holky a prachy (TV film)
Místo činu: Brémy - Řeznická láska (TV film)
Tatort - Der schwarze Troll (TV film)
Tatort - Romeo und Julia (TV film)
2002 Die Mutter (TV film)
Místo činu: Brémy - Stíny (TV film)
Místo činu: Brémy - Závěrečný zápas (TV film)
2001 Ein Vater zum Verlieben (TV film)
Herz
Místo činu: Brémy - Nenápadná žena (TV film)
Místo činu: Brémy - Zběsilost (TV film)
2000 Das Psycho-Girl (TV film)
Halt mich fest! (TV film)
Schwiegermutter (TV film)
Stundenhotel
1999 Místo činu: Brémy - Čtyři jezdci z Apokalypsy (TV film)
Země hojnosti
1998 Kai Rabe gegen die Vatikankiller
Místo činu: Brémy - Přímo do srdce (TV film)
Místo činu: Brémy - Vypálené rány (TV film)
Schimanski: Krysí doupě (TV film)
1997 Bella Block - Tod eines Mädchens (TV film)
Místo činu: Brémy - In flagranti (TV film)

TV seriály

2010 Poslední polda (TV seriál)
Škola přežití (S01E03)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Druhá šance (S10E13)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Fox a partneři (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Anke (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace