foto

Dennis Widmyer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Řbitov zviřátek
2016 Holidays
2014 Cena za slávu
2009 Identical Dead Sisters
2008 Throwaway

TV seriály

2016 Scream (TV seriál)
The Vanishing (S02E10)

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace