Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 2
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (143)

JohnnyD

všechny recenze uživatele

Pilot: Ešte horšie, než som čakal. A to sa mi tá úvodná osemminútovka dosť pozdávala. Zo všetkého najviac sa to podobá na céčkové slashery z druhej polovice 80s. Postavy sú otrasne napísané, ešte horšie obsadené (odhad priemerný vek 26 rokov), príbeh je klišé na klišé a tie asi tri popkultúrne zmienky sú vo svete, kde sa meta-rovina filmov a seriálov stala štandardom, úplne smiešne. S pôvodnými Vreskotmi to nemá spoločné nič okrem masky. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Někde přesně na půl cesty mezi 3 a 4. Na jednu stranu mě fakt překvapilo, že se povedlo vzkřísit Vřískot ( i s novou mythologií a maskou) tak aby to plnohodnotně fungovalo. Bavil jsem se. Tip na vraha se mi přeléval každý díl několikkrát z postavy na postavu. Některým jsem fandil. Některým jsem přál kudlu v úsměvu. Některým jsem přál kudlu abych jim následně začal fandit- a opačně.... Na druhou stranu je to z velké části vata. Sem tam se vyloupne nějáký do očí bijící logický laps... No a asi největším zklamáním je úplné odmaskovávací finále, které bylo prostě překvapive spíše v tom jak bylo nekreativní a prosté...... Každopádně, spousta otázek je stále otevřená a já doufám, že další série hrábne přecejenom trochu hloubš. EDIT: Tak, druhá série hloubš opravdu nešla a celkově je o level níže. Nic nového, postavy stále slepě důvěřují každé sms a stále jsou na svých ajfounech zcela závislí. Zabijáka jsem sice už v půlce série odhadnul správně, ale ve třetí sérii musí odhalit kde schovával ten teleport, protože bez něho nevím, nevím :D ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pilot dokázal navnadit, ale pak seriálový Vřískot podlehl nemoci, kterou trpí většina béčkových slasherů a to je neohrabané natahování. Jenže zatímco u filmu se to natáhne maximálně na dvě hodiny, tak tady je to na deset dílů a na to fakt nemam. Navíc tu naprosto chybějí herci, nebo alespoň herec, který by to dokázal byť jen částečně táhnout. Většina přítomných jsou buď nesympatické blbky, nebo nesnesitelní floutci. A to je společně se scénáristickou neschopností docela vražedná kombinace. Po pátém díle končím. 25% ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Originální seriál o zabijákovi s kudlou ze středoškolského prostředí, kde nechybí jak akce, dobré efekty, příjemné herecké obsazení tak ani dobrá hudba. Člověk by čekal, že se tento snímek bude opičit po už dávno známem filmu "Scream", ale jakmile si ho pustíte, tak naopak zjistíte, že to nemá s tímto filmem vůbec nic společného. Za mě mu dávám 80%, protože i přesto, že to není žádný průlom, rozhodně nenudí. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 - Málokdy se stane, aby Vám seriál skrze postavy řekl, jak ho máte vnímat, jak ho sledovat a co si doplnit, aby jste všechny ty narážky pobrali. A přesně tohle udělá seriálový Vřískot. Není to sebe parodie, na tu je seriál až moc chytrý, a stejně jako filmový Vřískot i tady si hraje s tím, že diváci a i samotné postavy znají pravidla žánru. Hra začíná a my se můžeme bavit, nad klišé hororů, desítkami pop-kulturních odkazů a to nejen na horory, dobrým příběh, zajímavými postavy a docela fajn zvraty. Je to hodně fajn, tempo seriálu je dost dobré a má to slušný spád. Jediné co mě při sledování mrzelo, bylo to, že seriál má deset dílů, ale bohatě by mu jich stačilo osm. V půlce je seriál dost natahovaný, spoustu věcí nedává vůbec smysl a postavy dělají všechno proti logickému myšlení a vůbec nepřemýšlí(je to sice horor, ale občas by mohly používat hlavu a zamyslet se co právě dělají, nebo proč to dělají, když mají na výběr). Jako celek je seriálový Vřískot slušná a zábavná podívaná, která je dost dobrou poctou filmovému Vřískotu. PS: Velmi potěšilo, že si vzpomněly na Wese Cravena. S02 - Svěžest první řady je pryč. Chybí výrazný moment překvapení a to přešlapování na místě a hloupé zvraty fakt naštvou. Přesto nelze říci, že by to byla taková pohroma jaká se po přečtení prvních vět může zdát. Jen to není tak fajn jako první řada. Tvůrci měli až moc velké ambice a ty jim teď podřezávají větev, na které stojí. Je to škoda, protože v několika nejlepších momentech seriál předvede, že na to má a občas má hodně zajímavé nápady a nebojí se dostát slovu slasher. Herci jsou v pohodě a hrají v rámci možnosti a rozhodně odvádí slušnou práci, která neuráží. Jako oddechový seriál to pořád ujde a nijak to výrazně neuráží, jen mě prostě mrzí, že po první sérii, kterou měly moc dobře rozjetou to spadne do takového neslaného průměru.Jak už jsem psal: škoda. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (27)

  • Na začátku epizody hraje „Ain’t It Crazy“ od Cut One & Kye Sones a na konci zase „Back From The Fire“ od Gold Brother. (Duoscop)
  • V 7. dílu 1. série "In the Trenches" má Noah (John Karna) na sobě tričko s potiskem Free Audrey. Tričko je velice podobné s potiskem Free Savchenko. Jednalo se o tričko na podporu a osvobození Savchenkové, ukrajinské letkyně zajaté během války na Ukrajině, kdy kauza Savchenková ve světě před odvysíláním epizody eskalovala. (Sweepy)

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama