foto

Rjó

  • nar. 17.1.1973 (46 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Jishaku Otoko (TV film)
2013 Jellyfish
2011 Kono Sekai no Katasumi ni (TV film)
Samuraj bez meče
2010 Šikeidai erebétá
2009 Code Blue: Doctor Heli kinkjú kjúmei - šinšun special (TV film)
Goemon
2008 Niši no madžo ga šinda
2007 Quiet room ni jókoso
2005 Kanaria
2003 Message Kotoba ga, urakitteiru (TV film)
2002 Alive
Rokkun rouru mishin
Svetlá budoucnost
2001 Distance
Gaichu
1999 Blíženci

TV seriály

2019 Wataši danna o share šiteta (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Bučó Kazehana Rinko no koi (TV seriál)
Gakeppuči Hotel! (TV seriál)
2017 Code Blue 3 (TV seriál)
2015 Mare (TV seriál)
2012 Renai Neet: Wasureta Koi no Hajimekata (TV seriál)
Taira no Kiyomori (TV seriál)
2011 Bitter Sugar (TV seriál)
Namae o nakušita megami (TV seriál)
2010 Code Blue (TV seriál)
JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
2009 Konkatsu! (TV seriál)
2008 Kódo burú (TV seriál)
2007 Hadashi no Gen (TV seriál)
Šinuka to omotta (TV seriál)
2006 Sapuri (TV seriál)
2004 Boku to kanodžo to kanodžo no ikiru miči (TV seriál)
Ičiban taisecu na déto: Tókjó no sora Šanghai no jume (TV seriál)
Rasuto kurisumasu (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Message (TV seriál)
2002 Hito ni jasašiku (TV seriál)
Nemurenu Yoru wo Daite (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
2000 Love Complex (TV seriál)
1999 Joi (TV seriál)
ナオミ (TV seriál)
1998 Aishi suginakute yokatta (TV seriál)
1997 Face (TV seriál)
1996 Long Vacation (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace