foto

Seok-ho Jeon

  • nar. 2.5.1984 (35 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bomigado
Misseubaek
Neujyeoreum
2017 7hosil
Loosideu deurim
Naegeman boineun namja
2016 Bongi Kimseondal
Gutbai singgeul
Jageun hyeong
2013 Jonajadeul
2003 Singgeuljeu
2000 Hamyeondoinda

TV seriály

2019 Gungmin Yeoreobun (TV seriál)
Kingdeom (TV seriál)
2018 Uriga mannan gijeok (TV seriál)
2017 Himssen yeoja dobongsoon (TV seriál)
Jeogeulleoseu (TV seriál)
2016 Goot waipeu (TV seriál)
2014 Misaeng (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace