Reklama

Reklama

Psanci: Ve smrtelné pasti

  • Jižní Korea Beomjoidosi3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedm let po událostech ve Vietnamu se Seok-do Ma (Dong-seok Ma) připojí k nové skupině vyšetřovatelů, aby prošetřil případ vraždy. Brzy začne pátrat hlouběji, když zjistí, že případ se týká syntetické drogy a gangu zločinců. (mikki089)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (24)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Po trochu nudný dvojce zase zábavností návrat někam k původnímu bijáku. Díky gangům je zase akce o poznání víc, jen bych teda opět ubral na soubojích sečnejma zbraněma, přidal bych víc bitek "tělo na tělo" a hlavně přestřelek, který v celý sérii fakt chyběj. Nicméně příběh o prohnilejch poldech byl vcelku fajn a jsem opět rád, že scénáristicky i stylem humoru se stále doposud série statečně drží spíš "neasijský" produkce (jelikož asijská produkce je pro mě často dost ujetá). Taky se mi líbí, že hlavní hrdina je místo nabouchanýho týpka s pekáčem buchet spíš pořádně "udělaná" mlátička na styl Buda Spencera, což už jsme tu dlouho neměli a je to velký zpestření v rámci žánru. Za akci, pár hlášek a vtípků čtvrtá hodně slabá hvězda. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Fakt nevím co napsat jinýho než přesně to samý, co jsem už napsal k jedničce i dvojce. Dobrá akce, občas vtipné gagy, často však trapný infantilní humor, a to hlavně v souvislosti s partičkou "legračních" Maových policejních kolegů-imbecilů. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dong-seok Ma je stále macher. A jeho vyšetrovacie metódy - päsť, úder a zase päsť ma baví. Aj keď oproti predchádzajúcim dvom dielom je tento najmenej invenčný a aj príbehovo zaujímavý. Lee na režisérskej stoličke išiel na istotu. Vie čo diváci chcú a to im aj v celej kráse servíruje. O nejakej sofistikovanosti tu nemôže byť ani reči. Všetko ide priamočiaro dopredu. A dokonca sme zašli tak ďaleko, že sledujeme vlastne len jednu dejovú líniu. A aj tá je v rámci celého konceptu nie všade dokončená ( mafiánsky boss, zločinec čo vyšetrovateľom pomáha atď). Ale ako som spomínal vyššie...baví to. Je to zábavné, akčné a aj s pointou. A to mi pri takejto sérií úplne vyhovuje a stačí. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Už mi to tak trochu přijde jako obehraná písnička. Sice se na to dobře kouká, děj má spád, není čas se nudit, občas jsem se i pousmála, když padla dobrá hláška, ale celkově to nepřináší nic nového. Schéma stejné jako u 1. a 2. dílu. Vyměnili se akorát záporáci. Po Číňanech a Vietnamcích se Ma Dong-seok tentokrát zaměří na Japonce a zaloví i ve vlastních vodách. K ruce má pár nevýrazných kolegů, táhne to většinou sám. Ráda jsem ale opět viděla Lee Beom-sua, i když zrovna on moc prostoru nedostal. 3,5* Přeloženo. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Korejský řízek se zase vrací na scénu! Jako, že se natáčí třetí díl ihned po dvojce, to mi nějak popravdě uteklo. Ale nestěžuji si. Neboť Dong-Seok Ma se v posledních letech vyhoupl na první příčku v oblíbenosti korejských herců. Tenhle chlap je totiž moderním ztělesněním Buda Spencera! Samotný třetí díl se nese opět na podobné vlně jako jeho dva starší bráškové, tedy skloubení dramatického a komediálního žánru. Já fakt nevím, jak to ti Korejci dělají, ale tato netradiční kombinace ve výsledku funguje na jedničku. Jinak akce opět snese ta nejpřísnější měřítka, během filmu se tady rozdá slušné množství ran. Hlášky opět parádní (nejvíce pobavila scéna s uklízením na policejní stanici...To fakt nemělo chybu). A japonští záporáci (2!) z Yakuzy též neurazili (ikdyž ten parchant z jedničky je pořád nepřekonaný). Za mě si třetí díl odnáší 8/10 P.S. Čtyřka už dostala zelenou!!! Tak uvidíme, kdy dorazí na naše obrazovky :) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • V závěru filmu je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama