foto

Haru

  • nar. 17.6.1991 (27 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kóhí ga samenai uči ni
Oz Land: Egao no mahó ošiemasu
2017 BORDER 2 šokuzai (TV film)
BORDER šódó: Kenšikan Higa Mika (TV film)
2016 Soreike! Anpanman: Omoča no hoši no Nanda to Runda
2015 Again
Grasshopper
Hula Girl to Inu no Choco (TV film)
Nagareboši ga kieta uči ni
2014 Gajimaru Shokudo no Koi
Kindaiči šónen džikenbo: Gokumon sacudžin džiken (TV film)
2013 100 kai nakukoto
Minasan, sajónara
Shin Ohkubo Monogatari
2012 Guddo Kamingu Tooru to Neko, Tamani Neko
Gâru
2010 Bushidou shikkusutîn
Maria sama ga miteru
Sofutoboi
2009 Ghost Town no Hana (TV film)
Ikemen banku the movie
Jamagata scream
Onna no ko monogatari
Shugo Tenshi
2008 Chîchan wa sôkyû no mukô
Riaru onigokko
Rock'n Roll Diet
Tenshi no ita okujô
Yubae Shojo
2007 Koizora
2006 Taigan no kanojo (TV film)

TV seriály

2018 Mikaikecu no onna: keišičó bunšo sósakan (TV seriál)
Momikešite fuju (TV seriál)
Survival Wedding (TV seriál)
2017 Anata no Koto wa Sorehodo (TV seriál)
Okásan, musume o jamete ii desuka (TV seriál)
2016 ON (TV seriál)
Sekai iči muzukašii koi (TV seriál)
2015 Asa ga kita (TV seriál)
2014 Border (TV seriál)
Gomen ne seišun (TV seriál)
Hitodžiči no ródókai (TV seriál)
Osoroshi (TV seriál)
2013 Kjúmei bjótó 24dži 5 (TV seriál)
No Con Kid (TV seriál)
Shotenin Michiru no mi no ue banashi (TV seriál)
2012 Ekiben Hitoritabi (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
Switch Girl!! 2 (TV seriál)
2011 Switch Girl!! (TV seriál)
2010 Kurohyo Ryu ga Gotoku Shinsho (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
Šinzanmono (TV seriál)
2009 Orutorosu no inu (TV seriál)
2008 Láska nebeská (TV seriál)
Room of King (TV seriál)
Šibatora (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Watašitači no kjókašo (TV seriál)
2006 14 Sai no Haha (TV seriál)

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace