foto

Patrick Brennan

  • nar. 25.12.1972 (47 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Captain Marvel
2018 Bent
Corbin Nash
2017 For All Eyes Always
2014 Aldo
2012 Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2010 Tři dny ke svobodě
2009 The Kings of Appletown
2007 Zkřížené cesty
2006 Kořeny mafie
1978 Aldo

TV seriály

2019 Sneaky Pete (TV seriál)
The Vermont Victim & The Bakersfield Hustle (S03E04)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Účel světí prostředky (S02E19)
2015 Hráč (TV seriál)
The Norseman (E06)
The Hundred Code (TV seriál)
Im Kaninchenbau (E03)
Blumen in der Hölle (E02)
Wintermädchen (E01)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Soutok (S02E08)
Tak vždy tyranům (S02E01)
Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Sami a beze strachu (S02E07)
Dlouhá cesta (S02E06)
další epizody (5)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Only Light in the Darkness (S01E19)
Providence (S01E18)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
The Mad King (S06E05)
2008 Havárie (TV seriál)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Easy Is the Way (E13)
The Black Drop (E12)
Wasn't That Enough? (E11)
další epizody (12)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Rozvětvené mosty souvislostí (S01E11)
2002 Half & Half (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky