foto

Jacek Borcuch

  • nar. 17.4.1970 (49 let)
    Kwidzyń, Polsko

Biografie

Filmová cesta Jacka Borcucha ukazuje jeho vlastní, věčné hledání a experimentování, které je zakořeněno v lidské existenci. Od raného mládí studoval hru na piano, potom ho zaujalo herectví, které vystřídala filozofie – prostor, který rozšiřuje vnímání a porozumění. Následující krok – režie, byl logickým důsledkem jeho předchozích cest. Je to oblast, kde může uplatnit všechny své silné stránky. Je to také příležitost vyprávět jeho vlastní příběhy a představit je široké veřejnosti.

Zdroj: Film Europe

Režijní filmografie

Filmy

2019 Słodki koniec dnia
2013 Nekonečně
2009 Vše, co miluji
2004 Tulipany
2000 Kallafiorr

TV seriály

2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 35 (S02E35)
Epizoda 34 (S02E34)
Epizoda 30 (S02E30)
další epizody (13)
2011 Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 44 (S01E44)
Epizoda 41 (S01E41)
Epizoda 38 (S01E38)
další epizody (21)
2005 Magda M. (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kolik váží trojský kůň?
2006 S@motność w sieci
2005 Persona non grata
2004 W dól kolorowym wzgórzem
2002 Dodatek
2000 Kallafiorr
Tajemné výstřely
1999 Dluh
1998 Záhada diamantu
1995 Gracze
Nic směšného
1993 Kolos

TV seriály

2004 Kryminalni (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
1997 Geheimnis des Sagala, Das (TV seriál)
Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)
Złotopolscy (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1980 Dom (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace