foto

Eric Bress

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Nezvratný osud 4
2004 Osudový dotek
2003 Nezvratný osud 2
1998 Blunt

TV seriály

2006 Kyle XY (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Ghosts of War
2004 Osudový dotek

Spisovatelská filmografie

Filmy

2003 Nezvratný osud 2 - povídka

Herecká filmografie

Filmy

1998 Blunt

Dokumentární

2003 Bits and Pieces: Bringing Death to Life

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace