foto

Keith Andes

  • nar. 12.7.1920
    Ocean City, New Jersey, USA
  • zem. 11.11.2005 (85 let)
    Canyon Country, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Blinded by the Light (TV film)
1979 ...a spravedlnost pro všechny
The Ultimate Impostor (TV film)
1970 Hell's Bloody Devils
Tora! Tora! Tora!
1964 The Tattooed Police Horse - vyp.
1959 Doctor Mike (TV film)
Surrender - Hell!
1958 Damn Citizen
Model for Murder
The Girl Most Likely
1957 Interlude
1956 Back from Eternity
Pillars of the Sky
Všechny čluny na vodu
1955 The Great Waltz (TV film)
The Second Greatest Sex
1954 A Life at Stake
1953 Split Second
1952 Blackbeard, the Pirate
V osidlech noci
1949 Project X
1947 Farmářova dcera
1944 Winged Victory

TV seriály

1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Birdman and the Galaxy Trio (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Jablko (S02E09)
1965 Branded (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Paradise Bay (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Mickey (TV seriál)
1963 Glynis (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 This Man Dawson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Sheriffs of the USA (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Max Liebman Spectaculars (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1955 Allen in Movieland (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace