foto

Rod Culbertson

  • nar. 28.4.1950 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Královna Alžběta
1996 Večer tříkrálový
1994 Agent 'Z' and the Penguin from Mars (TV film)
1979 Kdo bručí v base
Zrození Beatles
1978 What's Up Nurse!

TV seriály

2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S08E03)
1996 Our Friends in the North (TV seriál)
1987 Inspektor Taggart (TV seriál)
Vraždící filozofie (S03E01)
1977 Holding On (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace