foto

Stephen MacKenna

  • nar. 2.1.1944 (75 let)
    Wortley, South Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Cracker (TV film)
See No Evil: The Moors Murders (TV film)
1981 Oko jehly
1979 Zrození Beatles

TV seriály

2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Are you still talking? (S01E08)
2018 Pán času (TV seriál)
The Woman Who Fell to Earth (S11E01)
2010 Accused (TV seriál)
Alison's Story (S01E06)
1995 Zlatá klec (TV seriál)
1989 Endless Game, The (TV seriál)
1988 Piece of Cake (TV seriál)
1982 Profesionálové (TV seriál)
Rodina především (S05E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace