foto

Yoo-jeong Seo

  • nar. 31.12.1978 (42 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Cheongdambosal
Kyeolhoonsik hooe
2008 Jeontooeui maeneo
2007 Doo salamida

TV seriály

2016 Byeolnan gajok (TV seriál)
Uri gapsooni (TV seriál)
2015 Sinbuneul sumgyeola (TV seriál)
2014 Yoonaui geori (TV seriál)
2011 Loyeol paemilli (TV seriál)
Naeili omyeon (TV seriál)
2010 Boonhong lipseutik (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2006 Keu yeojaui seontaek (TV seriál)
2005 Eoyeoppeun dangsin (TV seriál)
2003 성녀와 마녀 (TV seriál)
2001 Neibi (TV seriál)
Urigah namingayo (TV seriál)
1999 Haetbit sokeuro (TV seriál)
1998 내일을 향해 쏴라 (TV seriál)
1997 Geudae geurigo na (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky