foto

Jane Lapotaire

  • nar. 26.12.1944 (73 let)
    Ipswich, Suffolk, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Young Messiah
2013 Lucan (TV film)
Royal Shakespeare Company: Richard II (divadelní záznam)
2006 Elizabeth David: A Life in Recipes (TV film)
2005 Případy inspektora Lynleyho: Slovo Boží (TV film)
2004 Bella and the Boys (TV film)
2000 Není nad Jimmyho
Tisíc a jedna noc (TV film)
1997 Fixlování
1996 Giving Tongue (TV film)
Přežila jsem Picassa
1989 Vražda na Měsíci (TV film)
1987 Dark Angel, The (TV film)
1986 Lady Jane
1984 Chytit krále (TV film)
Piaf (TV film)
The Testament of John (TV film)
1983 Captain's Doll, The (TV film)
Eureka
Macbeth (TV film)
1982 The Barretts of Wimpole Street (TV film)
1981 Antony & Cleopatra (TV film)
1975 One of Our Dinosaurs Is Missing
1972 Antony and Cleopatra
Asphyx
Stockerův policajt (TV film)
1970 Crescendo

TV seriály

2014 Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S04E04)
1997 Ain't Misbehavin' (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
1995 Johnny a duchové (TV seriál)
McCallum (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
The Big Battalions (TV seriál)
1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
Chillers (TV seriál)
1988 Blind Justice (TV seriál)
1987 Napoleon a Josefína (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Laura, tulení mládě (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1981 The Search for Alexander the Great (TV seriál)
1978 The Devil's Crown (TV seriál)
1977 Marie Curie (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Love and Mr Lewisham (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1964 Sherlock Holmes (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2000 History of Britain, A (TV seriál)
1999 Stephen King: Shining in the Dark (TV film)
1982 Playing Shakespeare (TV seriál)

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace