foto

Bruno Eyron

  • nar. 4.11.1963 (56 let)
    Algermissen-Lühnde, Německo

Biografie

Bruno Eyron se narodil 4.11.1964 v Hannoveru v Německu. Odjakživa patří mezi německé televizní a divadelní herce. Na svoje první role měl štěstí, protože hned jeho druhá role ( samozřejmě malá ) byla v úspěšném americkém filmu ZVRAT ŠTĚSĚNY z roku 1990. Objevil se také v Nizozemském filmu KŘÍDLA SLÁVY.

Po malých rolích v seriálech jako MÍSTO ČINU nebo DER GLETSCHERCLAN a filemch jako VRAŽDA NA KLINICE a NEJLEPŠÍ ROKY dostal svoji první velkou roli, a to jako druhý představitel komisaře Stefana Balka ve známém seriálu INSPEKTOR BALKO. Bruna jsme také mohli vidět ještě v mnoha televizních filmech, například SMRT UČITELE, POBŘEŽNÍ STRÁŽ, ŠŤASTNÁ NÁHODA či ÚNOS V RIU. Žádný z nich však nezaznamenal velký úspěch, který mu nevynesly ani malé role v seriálech jako VESMÍRNÝ OSTROV nebo SOKO VÍDEŇ. Dnes se Bruno věnuje hlavně divadlu.

Martin "lekr" Kostelník

Herecká filmografie

Filmy

2020 Miniblockbuster
2019 Das Märchen von den 12 Monaten (TV film)
Deathcember
2018 Die Affäre Borgward (TV film)
Justice - Verstrickt im Netz der Macht
2017 Das letzte Mahl
Schneeflöckchen
2015 Mu Tiya Mu the Mysterious Melody
2014 Coming In
Rosamunde Pilcher: Zrada a láska (TV film)
2013 Hititya: Madalyonun Sirri
Nach all den Jahren (TV film)
2009 Ein Date fürs Leben (TV film)
Plavba snů: Florida (TV film)
Zeit für Träume (TV film)
2008 Rebecca Ryman: Wer Liebe verspricht (TV film)
Sommerwellen (TV film)
2007 Dámy z Parkalle (TV film)
2006 Die Hochzeit meines Vaters (TV film)
2005 Hledá se chůva (TV film)
2004 Kletba rodu Pembertonů (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
2002 Rosamunde Pilcher: Šťastná náhoda (TV film)
2001 Prázdninový románek (TV film)
2000 Únos v Riu (TV film)
1997 60 Minuten Todesangst (TV film)
Klassenziel Mord (TV film)
Pobřežní stráž (TV film)
Příliš čistá vražda (TV film)
Smrt posledního nájemníka (TV film)
Smrt učitele (TV film)
1996 Mord im Klinikum (TV film)
Schwurgericht - Ein Kind war Zeuge (TV film)
1995 Um die 30 (TV film)
Vražda na klinice
1994 Alles außer Mord - Die Frau ohne Gesicht (TV film)
Birkenhof & Lerchenau (TV film)
Tatort - Klassen-Kampf (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
1993 Christinas Seitensprung (TV film)
1991 Der Gute Kurt
1990 Křídla slávy
Zvrat štěstěny
1986 Wie treu ist Nik?

TV seriály

2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unverblümt (S21E18)
2017 Il bello delle donne... alcuni anni dopo (TV seriál)
2015 X-company (TV seriál)
Spolčení s ďáblem (S01E05)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2011 Sangue caldo (TV seriál)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1998 Vesmírný ostrov (TV seriál)
1997 Un prete tra noi (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Roter Schnee (E07)
Zwei Brüder (TV seriál)
Einzelgänger (E08)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Vůně smrti (S02E10)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Florida Lady (TV seriál)
Gletscherclan, Der (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Zwei Halbe sind noch lange kein Ganzes (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
1999 Ripleyho věřte nevěřte (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky