foto

Christian Quadflieg

  • nar. 11.4.1945 (75 let)
    Wäxjö, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Eine öffentliche Affäre (TV film)
2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
1997 Příliš čistá vražda (TV film)
Smrt posledního nájemníka (TV film)
Smrt učitele (TV film)
1996 Mord im Klinikum (TV film)
1995 Vražda na klinice
1993 Ein Unvergeßliches Wochenende... in Venedig (TV film)
W.P.Anders - Jugendgerichtshelfer
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Männer vom K3 - Narkose fürs Jenseits, Die (TV film)
1987 Das Andere Leben (TV film)
Landarzt, Der (TV film)
1985 Feuerwanzen küß ich nicht (TV film)
Frau mit den Karfunkelsteinen, Die (TV film)
1984 Der Alte: Brennweite Tausend (TV film)
1983 Elisabeth von England (TV film)
1982 Das Traumschiff - Das glücklichste Paar des Jahres/Jan und die Studentin/Der ungeschliffene Diamant (TV film)
Urlaub am Meer (TV film)
1981 Dantons Tod
1979 Kümmert euch nicht um Sokrates (TV film)
Tatort - Der King (TV film)
1977 Rentenspiel, Das (TV film)
Tatort - Reifezeugnis (TV film)
1976 Badeunfall, Ein (TV film)
Tatort - Zwei Flugkarten nach Rio (TV film)
1975 Sprich zur mir wie der Regen
1972 Sie hätten im Sommer kommen sollen (TV film)

TV seriály

1998 Siska (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
1995 Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Sonntag & Partner (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Alles was Recht ist (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Steckbriefe (TV seriál)
1976 Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
Star Maidens (TV seriál)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
Die unfreiwilligen Reisen des Moritz August Benjowski (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Ein Unvergeßliches Wochenende... in Venedig (TV film)
W.P.Anders - Jugendgerichtshelfer

TV seriály

1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1990 Liebes Leben (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky