foto

Theodor Loos

  • nar. 18.5.1883
    Zwingenberg, Hessensko, Německá říše
  • zem. 27.6.1954 (71 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Blonde Frau des Maharadscha, Die
1954 Rosen aus dem Süden
Sterne über Colombo
1953 Die Gefangene des Maharadscha
1949 Mordprozeß Dr. Jordan
1947 Geld ins Haus
1945 Der Fall Molander
Šiva a šibeniční kvítek
1944 Filharmonie
1943 Gabriele Dambrone
Reise in die Vergangenheit
Titanic
1942 Andreas Schlüter
Die Entlassung
Rembrandt
Styxův případ
1941 Alarm
Heimaterde
1940 Falschmünzer
Kora Terry
Žid Süss
1939 Parkstrasse 13
Robert Koch, bojovník se smrtí
1938 Der Maulkorb
Geheimnis um Betty Bonn, Das
Geheimzeichen LB 17
Kameraden auf See
Monika
Roman eines Arztes
Stíny nad přístavem
1937 Gläserne Kugel, Die
Monika
Vládce
1936 Der Abenteurer von Paris
Meziaktí
Schlußakkord
Weiße Sklaven
Zrádce
1935 Anekdoten um den alten Fritz
Das Mädchen Johanna
Das Mädchen vom Moorhof
Der alte und der junge König - Friedrichs des Grossen Jugend
Der höhere Befehl
Grüne Domino, Der
Henker, Frauen und Soldaten
Pražský student
Stradivari
Viktoria
Ännchen von Tharau
1934 Die Freundin eines großen Mannes
Elisabeth und der Narr
Mädchen mit Prokura, Ein
Spork'schen Jäger, Die
Wilhelm Tell
1933 Die blonde Christl
Die unsichtbare Front
Ein gewisser Herr Gran
Höllentempo
Judas von Tirol, Der
Was wissen denn Männer
Wege zur guten Ehe
Závěť doktora Mabuse
Žena v ohni
1932 Acht Mädels im Boot
An heiligen Wassern
Bomby nad Šanghají
Die elf Schill'schen Offiziere
Goethe-Gedenkfilm - 1. Der Werdegang
Grün ist die Heide
Holzapfel weiß alles
Marschall Vorwärts
Rasputin, Dämon der Frauen
Schuß im Morgengrauen
Trenck - Der Roman einer großen Liebe
Unter falscher Flagge
Záhada modrého pokoje (německá verze)
1931 1914, die letzten Tage vor dem Weltbrand
Aféra plukovníka Redla (německá verze)
Ariane
Die andere Seite
Ich geh' aus und Du bleibst da
Im Geheimdienst
Vertauschte Gesichter
Vrah mezi námi
Yorck
1930 Das Flötenkonzert von Sans-souci
Ludwig der Zweite, König von Bayern
Primanerehre
Velká touha
Zwei Menschen
1929 Atlantik
Diane
Diane - Die geschichte einer Pariserin
Die Nacht des Schreckens
Napoleon auf St. Helena
§ 173 St.G.B. Blutschande
1928 Anastasia, die falsche Zarentochter
Die Sache mit Schorrsiegel
Heimkehr
Königin Luise, 2. Teil
Luther
Notschrei hinter Gittern
Sensations-Prozess
Špioni
1927 Bigamie
Die Weber
Königin Luise, 1. Teil - Die Jugend der Königin Luise
Liebeshandel
Metropolis
Petronella - Das Geheimnis der Berge
Prinz Louis Ferdinand
1926 Das Lebenslied
Frauen der Leidenschaft
Manon Lescautová
Zopf und Schwert - Eine tolle Prinzessin
1925 Aufstieg der kleinen Lilian
Götz von Berlichingen zubenannt mit der eisernen Hand
1924 Nibelungové: Pomsta Krimhildina
Nibelungové: Smrt bohatýra
Soll und Haben
1923 Friedrich Schiller - Eine Dichterjugend
1922 Es leuchtet meine Liebe
Haniččina cesta do nebe
Jugend
Kampf ums Ich, Der
Macht der Versuchung
Othello
1921 Das Gelübde
Die Geschwister Barelli
Die kleine Dagmar
Lady Hamiltonová
Rätselhafte Tod, Der
Rätselhafte Tod, Der
Schuldige, Die
1920 Die Nacht der Prüfung
Im Banne der Suggestion
Kurfürstendamm
Nachtgestalten
Rej
1919 Nach dem Gesetz
1918 Edelsteine - Phantastisches Drama in 4 Akten
Es werde Licht! 2. Teil
Es werde Licht! 3. Teil
1917 ...und führe uns nicht in Versuchung
Christa Hartungen
Das Buch des Lasters
Die schwarze Loo
1916 Die Andere
Frau Eva
Friedrich Werders Sendung
Grüne Phiole, Die
Homunculus, 1. Teil
Homunculus, 2. Teil - Das geheimnisvolle Buch
Homunculus, 3. Teil - Die Liebestragödie des Homunculus
Homunculus, 4. Teil - Die Rache des Homunculus
Homunculus, 5. Teil - Die Vernichtung der Menschheit
1913 Das Goldene Bett
Die Eisbraut

Dokumentární

2003 Fall Metropolis, Der - a.z.
1963 Lieblinge unserer Eltern (TV seriál) - a.z.
1939 Salzburg, die Festspielstadt

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace