foto

Julia Weden

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Inga Lindström: Osudová výměna (TV film)
2012 Alles Bestens (TV film)
2009 Es liegt mir auf der Zunge (TV film)
2008 Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
2007 Baculka (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Seitensprung in den Tod (TV film)
2005 K3 - Kripo Hamburg: Ein anderer Mann (TV film)
2004 Always Crashing in the Same Car
Die Sitte - Liebeswahn (TV film)
Modrá metalíza
2002 Duo - Totes Erbe, Das (TV film)
2001 Ehemänner und andere Lügner (TV film)
Místo činu: Brémy - Nenápadná žena (TV film)
Schutzengel gesucht (TV film)
1997 14 Tage lebenslänglich
Sperling und der gefallene Engel (TV film)
1995 Wilder Westerwald (TV film)

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Oko za oko (S12E09)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Zklamané naděje (S01E06)
Poslední pokus (S01E04)
2004 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Familienglück (S04E04)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Die Gang (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace