foto

Liane Forestieri

  • nar. 9.2.1975 (45 let)
    Kempten, Allgäu, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Benjamin Blümchen
2018 Passagier 23 - Verschwunden auf hoher See (TV film)
2017 Kommissar Marthaler – Die Sterntaler-Verschwörung (TV film)
2016 Böse Wetter - Das Geheimnis der Vergangenheit
Dimitrios Schulze (TV film)
Fauler Zauber
2014 Katie Fforde: Odvrácená strana lásky (TV film)
2013 Girl on a Bicycle
Stopy zločinu (TV film)
2012 Kriminálka Istanbul - Tranzit (TV film)
2011 Hvězdné tolary (TV film)
Léto v Paříži (TV film)
Nezapomenutelný ráj (TV film)
Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
Srdce mužů... a jedna opravdová láska
2010 Chefinspektor Ochajon - Mörderischer Besuch (TV film)
Im Dschungel (TV film)
Láska hory přenáší (TV film)
2009 Frauen wollen mehr (TV film)
Mužská srdce
2008 Ztraceni v hlubinách (TV film)
2007 Copacabana (TV film)
2006 Good Kill
Inga Lindström: Dívka z majáku (TV film)
Schwere Jungs
2005 Inga Lindström: Dokonalý chlap (TV film)
Matky mého muže (TV film)
2004 Nicht meine Hochzeit
The Zen Warrior
2003 Cappuccino zu dritt (TV film)
2001 Lotto-Liebe (TV film)
Tanker (TV film)
2000 Aktion 2/9
Mosquito
1999 Doggy Dog - Eine total verrückte Hundeentführung (TV film)
Framed
Musical Man
Stan Becker - Skuteční přátelé (TV film)
Zrada z lásky (TV film)
1998 Andrea und Marie (TV film)
Ein Fleisch und Blut (TV film)
Helden und andere Feiglinge
Kleine Semmeln
Pronásledovaná (TV film)
S tebou nebo bez tebe (TV film)
1997 Gewagtes Spiel (TV film)
Sexy Lissy (TV film)
1996 Und morgen fängt das Leben an (TV film)
1995 Looosers!
Um die 30 (TV film)
1994 Mário a kouzelník

TV seriály

2020 Lena Lorenz (TV seriál)
Sternenkind (S06E02)
Außergewöhnlich einzigartig (S06E01)
2019 Lena Lorenz (TV seriál)
Geschwisterliebe (S05E04)
Schatten und Licht (S05E03)
Kind da, Job weg (S05E02)
další epizody (4)
2018 Lena Lorenz (TV seriál)
Eindeutig uneindeutig (S04E04)
Zwei Väter (S04E03)
Babyglück hoch 3 (S04E01)
Wilsberg (TV seriál)
Prognose Mord (E59)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
La Dolce Vita (E10)
Lena Lorenz (TV seriál)
Wunsch und Wirklichkeit (S03E07)
Geliehenes Glück (S03E05)
2016 Harry die Ehre (TV seriál)
Lena Lorenz (TV seriál)
Ein Fall von Liebe (S02E07)
Von weit her (S02E05)
Spurlos verschwunden (S02E03)
další epizody (4)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
Zurück ins Leben (S01E01)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Alles Klara (TV seriál)
Wikinger und Indianer (S02E14)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Na vlastní pěst (S17E10)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Opravdový hrdina (S03E01)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wenn alles zerbricht (E13)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Livvagterne (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Vymahač (S12E07)
2004 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Der letzte Vorhang (E17)
Ein Toter kehrt zurück (E16)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Bittere Schokolade (E15)
Vražda a hudba (E14)
Ostnem do živého (E13)
2002 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Pouhá sebevražda (E12)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Smrt v cizině (E10)
Falešní přátelé (E09)
Mileniny knihy (E08)
další epizody (4)
Big Ben (TV seriál)
Sioux City (S06E03)
2000 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Mrtví nemlčí (E06)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky