foto

Paul Amos

  • nar. Pencoed, Wales, Velká Británie

Biografie

Paul se narodil v městě Pencoed ve Walesu. Studoval herectví v Národním divadle mládeže ve Velké Británii, zároveň také studoval na LAMDA (The London Academy of Music and Dramatic Arts). V roce 2005 se přestěhoval do kanadského města Toronto. 

Nejznámější je pro svou postavu Vexe, kterou si zahrál ve fantasy seriálu Lost Girl. Ten bohužel tento rok (2015) končí pátou sérií.

Aneta "Chloe.." Kostrhová

Herecká filmografie

Filmy

2016 Prcek
2015 Gridlocked
2013 Sex po dětech
2011 Long Gone Day
2010 Nexus
Novinářka Amy (TV film)
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)

TV seriály

2017 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
V přestrojení (S01E02)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch dvacátého století (S05E13)
Murdoch v říši hraček (S05E11)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
Mudpit (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Napříč časem (S03E05)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Já, ještě já a Murdoch (S03E05)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vlkodlaci (S02E12)
Hadi a žebříky (S02E02)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky