foto

Frederick Forsyth

  • nar. 25.8.1938 (80 let)
    Ashford, Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2006 Mstitel (TV film) - kniha
2005 Ikona (TV film) - kniha
1996 Kufr plný drog (TV film) - povídka
1990 A Little Piece of Sunshine (TV film) - povídka
Death Has a Bad Reputation (TV film) - povídka
Nevěstino věno (TV film) - povídka
Pride and Extreme Prejudice (TV film) - povídka
1989 Just Another Secret (TV film) - povídka
1988 Na také prípady sa nezabúda (TV film) - kniha
1987 Čtvrtý protokol - kniha
1980 Křik nevinných (TV film) - povídka
Žoldáci - kniha
1974 Krycí název Oděsa - kniha
1973 Šakal - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Láska nikdy neumírá (divadelní záznam)
1987 Čtvrtý protokol

TV seriály

1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1990 A Little Piece of Sunshine (TV film)
Death Has a Bad Reputation (TV film)
Nevěstino věno (TV film)
Pride and Extreme Prejudice (TV film)
1989 Just Another Secret (TV film)
1987 Čtvrtý protokol

TV seriály

2000 Trigger Happy TV (TV seriál)

Dokumentární

2007 I Have Never Forgotten You: The Life & Legacy of Simon Wiesenthal

TV pořady

1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1997 HARDtalk (TV pořad)
1993 Good Morning Australia (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1971 M-show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace