foto

Charles de Gaulle

  • nar. 22.11.1890
    Lille, Francie
  • zem. 9.11.1970 (79 let)
    Colombey-les-Deux-Églises, Haute-Marne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brexit (TV film) - a.z.
1993 Virtaset ja Kekkonen - a.z.
1977 Příliš vzdálený most - a.z.

Dokumentární

2020 De Gaulle: histoire d'un géant (TV film) - a.z.
2019 Apokalypsa: Válka světů (TV seriál) - a.z.
Propast (E01) - a.z.
Una vita per l'Esercito - a.z.
2018 Drôle de guerre - a.z.
Počátky válečných vůdců (TV film) - a.z.
2017 Touha po svobodě - a.z.
2016 Alžběta II. - 90 let v 90 minutách (TV film) - a.z.
2015 Druhá světová válka: Cena říše (TV seriál) - a.z.
Čeká nás peklo (E11) - a.z.
Osamocení (E04) - a.z.
Blesková válka (E03) - a.z.
Verdun: Bitva všech bitev (TV film) - a.z.
2014 1944: Osvobození Paříže (TV film) - a.z.
Vive la France - a.z.
2013 De Gaulle und Adenauer - Eine deutsch-französische Freundschaft (TV film) - a.z.
Geliebte Feinde - Die Deutschen und die Franzosen (TV seriál) - a.z.
Aufbruch nach Europa (E10) - a.z.
2012 Kniha tajemství Ameriky (TV seriál) - a.z.
2010 Kolaborovali s nacisty (TV seriál) - a.z.
Starfighter - Mit Hightech in den Tod (TV film) - a.z.
2009 Apokalypsa: 2. světová válka (TV seriál) - a.z.
Peklo (E06) - a.z.
V kleštích (E05) - a.z.
Spojení (E04) - a.z.
další epizody (5)
Deník 1939 - 1945 - Druhá světová válka (TV seriál) - a.z.
Druhá světová válka v barvě (TV seriál) - a.z.
Kruh se uzavírá (E10) - a.z.
2007 Stalinova éra (TV film) - a.z.
2005 Kapitulace Třetí říše (TV film) - a.z.
2002 Le RIN
1994 Století válek (TV seriál) - a.z.
1992 The Complete Churchill (TV seriál) - a.z.
1985 The Rock 'n' Roll Years (TV seriál) - a.z.
1968 Grenoble
1942 United We Stand - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky