foto

Charles De Gaulle

  • nar. 22.11.1890
    Lille, Francie
  • zem. 9.11.1970 (79 let)
    Colombey-les-Deux-Églises, Haute-Marne, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Virtaset ja Kekkonen - a.z.
1977 Příliš vzdálený most - a.z.

Dokumentární

2016 Alžběta II. - 90 let v 90 minutách (TV film) - a.z.
2014 Vive la France - a.z.
2013 De Gaulle und Adenauer - Eine deutsch-französische Freundschaft (TV film) - a.z.
2012 Kniha tajemství Ameriky (TV seriál) - a.z.
2010 Kolaborovali s nacisty (TV seriál) - a.z.
Starfighter - Mit Hightech in den Tod (TV film) - a.z.
2009 Apokalypsa: 2. světová válka (TV seriál) - a.z.
Peklo (E06) - a.z.
V kleštích (E05) - a.z.
Spojení (E04) - a.z.
další epizody (5)
Druhá světová válka v barvě (TV seriál) - a.z.
2007 Stalinova éra (TV film) - a.z.
1968 Grenoble
1942 United We Stand - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace