foto

Sophie Rogall

  • nar. 31.3.1983 (36 let)
    Starnberg, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kirschblüten & Dämonen
2016 Tatort - Mia san jetz da wo's weh tut (TV film)
2013 Und morgen mittag bin ich tot
2008 Zweier ohne
2007 Jakobs Bruder
K3 - Kripo Hamburg: Menschenraub (TV film)
2005 Bella Block - ...denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
Lorenz lacht
2004 Delphinsommer (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Abseitsfalle (TV film)
2002 Fickende Fische
2001 Unser Pappa (TV film)
2000 Dreamgate (TV film)

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zeitenwende (S10E25)
1994 Bella Block (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 24h Bayern: Ein Tag Heimat - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky