foto

Colin Budds

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Surfařky z vesmíru (TV film)
2007 H2O: Stačí přidat vodu (TV film)
2004 Únos Sluneční panny (TV film)
2002 Lost World: Underground, The
2001 Prokletý talisman (TV film)
2000 Absolutní Agent (TV film)
Dr. Jekyll a pan Hyde (TV film)
1992 Hurricane Smith

TV seriály

2013 Reef Doctors (TV seriál)
2012 Surfařky z vesmíru (TV seriál)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
1999 Thunderstone (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
1997 State Coroner (TV seriál)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
1994 Neri, dívka moře (TV seriál)
Přísně tajná mise (TV seriál)
1993 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
1988 Dusty (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Fast Lane, The (TV seriál)
Rodina ze ZOO (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace