foto

Lionel White

  • nar. 9.7.1905
    New York City, New York, USA
  • zem. 26.12.1985 (80 let)
    Asheville, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1980 Rafferty (TV film) - kniha
1974 Karvat - kniha
1968 Noc následujícího dne - kniha
1965 Bláznivý Petříček - kniha
Dolarová past - kniha
1957 The Big Caper - kniha
1956 Zabíjení - kniha

TV seriály

1960 Thriller (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace