foto

Robert Eaton

  • nar. Halifax, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Můj velký tlustý nezávislý film
2004 Demon Slayer
2001 Reasonable Doubt
1999 Johnny
Mapa mého světa
Pokrevní bratři
Two or Three Words
1998 Big Hit
1996 Love Child
The Hangman's Bride

TV seriály

2006 Lucky Louie (TV seriál)
Vypadni (E08)
2001 Druhá šance (TV seriál)
Busted (S03E01)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2013 Murder in Paradise (TV seriál)
Záhady mimozemšťanů (TV seriál)
2012 Nebeští váleční hrdinové (TV seriál)
2011 Rukojmím v ráji (TV seriál)
2010 Lovci nacistů (TV seriál)
2009 Lidská kořist (TV seriál)
2008 Chladnokrevně (TV seriál)
Ztracený ráj (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace