foto

Acuši Watanabe

  • nar. 9.4.1898
    Asakusa, Tokio, Japonsko
  • zem. 27.2.1977 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Dode's-Ka Den
1969 Mekura no Oiči: Džigoku hada
1968 Minagoroši no reika
Nippon iči no uragiri otoko
1967 Ai no Sanka
Kjú-čan no dekkai jume
1966 Ohana han
1965 Kigeki: Óojabun
Rudovous
Suteki na konbanwa
Waga seišun
1964 Baka ga tanku de jatte kuru
Gendai kanemóke monogatari
Goben no cubaki
Iikagen baka
Kočira fudžinka
1963 Bakurô ichidai
Kigeki: Ekimae čagama
Okašina jacu
1962 Aicu bakari ga naze moteru
Buta to kingjo
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no sango jašiki
Kigeki: Nippon no obáčan
Mabuta no haha
1961 Hatamoto kenka taka
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no nanairo goten
Ikasu džanéka sandogasa
Jagjú bugeičó
Jagjú bugeičó: Jozakura hiken
Kaidan oiwa no bórei
Obugjó-sama to musumetači
Ojocugi hacudóčú
Tělesná stráž
Šin Nitóhei monogatari: Medataku gaisen no maki
Šusse bušidó
1960 Ajamegasa: Kenka kaidó
Ajauši! Kaikecu kurozukin
Džirai kagumi
Hjakuman rjóhičó
Jome sagaši senrjó šóbu: Koi šigure senrjó šóbu
Júkjó no kenkjaku: Katate munenrjó
Kaidan godžúsancugi
Maboroši daimjó
Maboroši daimjó: Kankecuhen
Mito kómon
Saigo no kirifuda
Tenpó rokkasen: Džigoku no hanamiči
Tonosama jadžikita
Tókaidó kagonuke čindóčú
Wakazakura senrjó jari
Ói naru ai no kanata ni
Šikamo karera wa juku
1959 Asajakegumo no kettó
Edo no akutaró
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no nanbandaiko
Kakureta ninkimono
Kašima ari
Kiken rjokó
Meiken monogatari: Dangai no šónen
Mito kómon manjúki: Gojó gojó monogatari
Ojae no anma tengoku
Ojae no migawari džočú
Tenka no igakoši: Akacuki no kessen
Tono-sama jadžikita: Torimono dóčú
Ówarai Edokko macuri
Šingo džúban šóbu
1958 Boroja no šundžú
Džokjó ičidai
Gekkjú ičiman sanzenen
Jagjú tabigojomi: Džonan ittórjú
Kinó wa kinó kjó wa kjó
Kóun no kaidan
Migoto na kjúkon
Nitohei monogatari: Á, senjú no maki
Nitohei monogatari: Šindara kami-sama no maki
Seizoroi Edokko nagaja
Senrjó šiši
Tono-sama jadžikita: Kaidan dóčú
Šičinin wakašú ói ni uridasu
Šura hakkó
1957 Akuma no kao
Bandžun, Morišige no funnjódan
Daimjóbajaši
Fudži ni tacu kage
Hana kurenai ni
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no beni rentó
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no hebi-hime jašiki
Hesokuri ojadži
Kuida ore ičidai
Musume sanbagarasu
Na dně
Seiun no oni
Wakasama samurai torimonočó: Senkecu no ningjó
Čindonja no musume
Šura džičó
1956 Edo sangokuši: Sanbusaku
Hare sugata ičiban matoi
Jakuza daimjó
Kaikenši: Warai no men
Kenpó ógi: Nitórjú jukijanagi
Meikunken no mai
Ruten
Sóma no utamacuri
Taifú sódóki
Óatari otoko ičidai
Čúdži macuri: Kennan kaidó
1955 Appare košinuke čindóčú
Aradžiši hangan
Genroku meisóden: Gókai ičidai otoko
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no fukumaden
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no kettódžó
Kago de iku no wa
Kenka bugjó
Mito kómon manjúki: Higjúzaka no akki
Rónin fubuki
Salaryman Medžiro Sanpei
Umon torimonočó: Kjófu no džúsanja
Čijari Fudži
Žiji ve strachu
1954 Beranmé šiši
Hatamoto taikucu otoko: Dokuro jašiki
Jadžikita konpira dóčú
Jazz Star tandžó
Jome to jobarete made micuki
Jói čúšingura
Mito kómon manjúki
Mito kómon manjúki: Tenbare ukijo dóčú
Rakugo series: Dainiwa – Nacumacuri rakugo nagaja
Sanada Džújúši
Satomi Hakken-den: Dai-ichi-bu yôtô murasame maru
Satomi Hakken-den: Dai-ni-bu Hôryûkaku no ryûko
Satomi hakkenden
Sedm samurajů
Tori wa futatabi naku
Zenigata Heidži torimono hikae: Júrei daimjó
Zoku Mito kómon manjúki: Fukušúgun hacunobori
Zokuzoku Uogaši no Išimacu: Ósaka makaritóru
Čizakura hangan
Šippú aizó tóge
Šičihenge tanuki goten
1953 Asajake Fudži: Zenpen
Boččan
Dekoboko taikóki
Haresugata: Izu no Sataró
Júdači Kangoró
Kjúšú oke hazaki
Kurama tengu: Seidóki
Kurama tengu: Šippú unmo saka
Kuroobi araši
Nindžucu macuri tóru
Umon torimonočó: Karakuri kaidó
1952 Awa tanuki jašiki
Ašita wa gekkjúbi
Jaguradaiko
Kessen Takada no baba
Konja takao
Mukašibanaši hormone monogatari
Musume džúhači bikkuri tengoku
Musume džúku wa mada džundžó jo
Musume hacukoi jattonbuši
Zeni naši Heita torimonočó
Óatari pačinko musume
Žít
1951 Džóšúgarasu
Gokuraku rokkasen
Hacukoi tonko musume
Kómon to jadžikita: Karasugumi ihen
Ojaoja džinsei
Tókjó kappa macuri
Umon torimonočó: Katame ókami
1950 Amakara činsódó
Cuki no defune
Enoken no happjakujadanuki óabare
Ginza no odoriko
Ishinaka sensei gyojoki
Jotamono to tenši
Onna no šiki
1949 Aši o aratta otoko
Enoken: Kasagi no gokuraku fúfu
Hana kurabe tanuki goten
Hebihime dóčú
Homerun kjó džidai
Kaze no ko
Kekkonkjó džidai
Nododžiman kjó džidai
Odoroki ikka
Otoko no namida
Umon torimonočó: Nazo no hačidžúhačija
Utau maboroši goten
1948 Kondžiki jaša: Kóhen
Kondžiki jaša: Zenpen
1947 Jukai na nakama
Krásná neděle
Ongaku gonin otoko
Todoroki sensei
Šin Baka džidai
1946 Okagura kjódai
1945 Tokkan ekičó
1942 Minami kara kaetta hito
1941 Kodakara fúfu
Utaeba tengoku
1940 Ojako kudžira
1939 Musume no negai wa tada hitocu
Roppa no komoriuta
Tokyo blues
1938 Roppa no otósan
1931 Kono ana o mijo
Machi no runpen
Madamu to njóbó
1930 Hohoemu džinsei
Iroke dango sódóki
Išikawa Goemon no hódži
Tatakare teišu
Ubawareta kučibiru
Umi no kóšinkjoku
1929 Ahiru onna
Aišite čódai
Ečigodžiši
Inočigake
Jóki na uta
Mikansei no koi
Necudžó no ičija
Ojadži to sono ko
Tadžóbuššin
Ukijoburo
Wasei kenka tomodači
1928 Appare bidanši
Bonus
Dóraku gošinan
Haha jo kimi no na o kegasu nakare
Hikkoshi fûfu
Hirotta hanajome
Hito no jo no sugata
Kacudókjó
Kahó wa netemate
Mošimo kanodžo ga
Ren'ai futari angja
1927 Fukeiki seibacu
Karakuri musume
Koi o hirotta otoko
Onna no kage
Tosei kišicu
Šusse no čikamiči
1926 Jume no koban musume širanami
Najamašiki koro
Šinagai no joru: Saišúhen
1925 Aisai no himicu
Joseiči ni ocureba
Kagaribi no joru
Momoiro no toge
Šinagai no joru: Jonbusaku
1922 Koniši džunsa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace