foto

Kyeong-jin Lee

  • nar. 2.10.1956 (62 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ayla
2015 Bimil
2013 Wonjun sojoonghan sarang
2010 Bicheoreom eumakcheoreom
2006 Anata o wasurenai
Cheongchoonmanhwa
2005 Příběh filmu
Yenaesoolsa
1995 Yeongwonhan jegug

TV seriály

2018 Padoya, padoya (TV seriál)
2017 Kwitsokmal (TV seriál)
Saimdang (TV seriál)
2016 Wokingmam yukadaedi (TV seriál)
2015 Da jaldoil geoya (TV seriál)
2014 Goyangineun idda yaong (TV seriál)
2013 Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
2012 Jiwoonsoodaetong (TV seriál)
Sanneomeo namchoneneun sijeun2 (TV seriál)
2011 Naege geojitmaleul haebwa (TV seriál)
Naeili omyeon (TV seriál)
2010 Yeojadeul molla (TV seriál)
2009 Sindye rella maen (TV seriál)
2008 Dolaon ddukbaegi (TV seriál)
Kangcheok deul (TV seriál)
On eeo (TV seriál)
2007 Dalryeora godeungeo (TV seriál)
Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
Sarangae michida (TV seriál)
2005 Bomnal (TV seriál)
Byeolnanyeoja byeolnannamja (TV seriál)
Ibyeole daecheohaneun wooriui jase (TV seriál)
Kkotboda yeoja (TV seriál)
2004 Abeojiui bada (TV seriál)
Bulsae (TV seriál)
2003 Baekjoui hosu (TV seriál)
죽도록 사랑해 (TV seriál)
2001 Yeouwa somsatang (TV seriál)
2000 Eveui modeun geot (TV seriál)
Kkotboda areumdaun geunyeo (TV seriál)
Yongseo (TV seriál)
1999 Pado (TV seriál)
1998 Jongyihak (TV seriál)
Samgimsidae (TV seriál)
1997 Geudae geurigo na (TV seriál)
1995 Koriah geyiteu (TV seriál)
1994 Sarangui hyanggi (TV seriál)
1993 Je3 gonghwaguk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace