foto

Bill Bixby

  • nar. 22.1.1934
    San Francisco, California, USA
  • zem. 21.11.1993 (59 let)
    Century City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Elvis Found Alive - a.z.
1992 Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
1990 Death of the Incredible Hulk, The (TV film)
1989 Proces s neuvěřitelným Hulkem (TV film)
1988 Návrat neuvěřitelného Hulka (TV film)
1986 Sin of Innocence (TV film)
1985 International Airport (TV film)
1982 I've Had It Up to Here (TV film)
Vždyť je to hračka (TV film)
1979 Magic of David Copperfield II, The (TV film)
1978 How to Survive the 70s and Maybe Even Bump Into Happiness (TV film)
Incredible Hulk: Married, The (TV film)
1977 Black Market Baby (TV film)
Fantasy Island (TV film)
Incredible Hulk: Death in the Family, The (TV film)
Neuvěřitelný Hulk (TV film)
The Kentucky Fried Movie
1976 Great Houdini, The (TV film)
The Invasion of Johnson County (TV film)
1975 Barbary Coast (TV film)
Knedlíková banda
1974 Rex Harrison Presents Stories of Love (TV film)
1973 Magician, The (TV film)
Shirts/Skins (TV film)
Steambath (TV film)
1972 Couple Takes a Wife, The (TV film)
1971 Big Fish, Little Fish (TV film)
Congratulations, It's a Boy! (TV film)
1968 Elvis: Speedway
1967 Doctor, You've Got to Be Kidding!
Mejdan
1966 Povznesen nad pomstu
1963 Pod stromem věčného pokušení
Sladká Irma
1962 Stateční jsou osamělí

TV seriály

1985 True Confessions (TV seriál)
1983 Goodnight, Beantown (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1974 Masquerade Party (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1969 The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Thirty-Fathom Grave (S04E02)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)

Dokumentární

1979 Television Annual: 1978/1979, The (TV film)
1978 NBC Salutes the 25th Anniversary of the Wonderful World of Disney (TV film)

TV pořady

1969 It's Your Bet (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1965 P.D.Q. (TV pořad)
The Dating Game (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1993 Žena, která milovala Elvise (TV film)
1991 Dítě nevěsty (TV film)
Poslední trumf (TV film)
1990 Death of the Incredible Hulk, The (TV film)
1989 Proces s neuvěřitelným Hulkem (TV film)
1988 Návrat neuvěřitelného Hulka (TV film)
1985 Rockhopper (TV film)
1984 W*A*L*T*E*R (TV film)
1978 Three on a Date (TV film)
1975 Barbary Coast (TV film)

TV seriály

1991 Sons and Daughters (TV seriál)
1990 Ferris Bueller (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
1988 Murphy's Law (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1983 Best of Times, The (TV seriál)
Goodnight, Beantown (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Oregon Trail, The (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1969 The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace