foto

Sarwan Badesha

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Smrt čeká

TV seriály

2018 Colony (TV seriál)
Disposable Heroes (S03E11)
2017 Z onoho světa (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ice (TV seriál)
Side Trip (S01E08)
2016 Batesův motel (TV seriál)
Norman (S04E10)
2015 The Returned (TV seriál)
Tony and Adam (E05)
The Flash (TV seriál)
The Sound and the Fury (S01E11)
2014 Intruders (TV seriál)
The Crossing Place (E07)
The 100 (TV seriál)
Spacewalker (S02E08)
Já a robot (TV seriál)
Slaměný vrah (E13)
Pozorovatel (E12)
Narušení (E11)
další epizody (7)
Lovci duchů (TV seriál)
Road Trip (S09E10)
2013 Já a robot (TV seriál)
Arytmie (E06)
Pokrevní bratři (E05)
Flám (E04)
další epizody (6)
Hranice nemožného (TV seriál)
Svoboda (S05E12)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky