foto

Kwang-gyoo Kim

  • nar. 19.12.1967 (51 let)
    Městský obvod Yeongdo, Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Naeaneui geunom
Tamjeong 2
2017 Boangwan
2016 Dangshin geogi iteojoorraeyo
Geodgiwang
2015 Oneului yeonae
2014 Deoksuri 5Hyungje
2013 Gongbum
Gyeolhonjeonya
Pikkeulneun chungchoon
2011 Champeu
Kawoonteudawoon
2010 Choneungryeokja
Euihyeongje
Yookhyeolpo kangdodan
2009 Jeongseungpil siljongsageon
Nae sarang nae gyeote
2008 Dalkomhan geojitmal
Modeon boi
Murim yeodaesaeng
2007 Geunom moksori
Mannameui kwangjang
Nae saengae choeakui namja
Nunbusin nare
Sarang
2006 Gakseoltang
Goosejoo
Tajja
2005 Neoneun nae unmyeong
2004 Nae yeojachingureul sogae habnida
Uri hyeong
2003 Donghaemulgwa baekdusan
2001 Chingoo
1999 Dakteo K

TV seriály

2018 Boksooga Dolawadda (TV seriál)
Chinaehaneun pansanimkke (TV seriál)
Dangchan uridongne (TV seriál)
Mubeob byeonhosa (TV seriál)
2017 Byeongwonseon (TV seriál)
Dalkchigo seumaesing (TV seriál)
Goohaejwo (TV seriál)
2016 Gyeolhongyeyag (TV seriál)
Hwarang (TV seriál)
2015 Aenggeurimam (TV seriál)
Hwajeong (TV seriál)
2014 Cham joheun sijeol (TV seriál)
Dodohara (TV seriál)
Hasook 24beonji (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
Teuraiaenggeul (TV seriál)
2013 Cheuaegoda Isoonsin (TV seriál)
Eungdabhara 1994 (TV seriál)
Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
Jikjangui shin (TV seriál)
Moozasik sangpalja (TV seriál)
Neoui moksoriga deulleo (TV seriál)
Soosanghan gajungboo (TV seriál)
2012 Arangsaddojeon (TV seriál)
Jeon Woo-Chi (TV seriál)
Keudaereul saranghamnida (TV seriál)
Shinsaui poomgyuk (TV seriál)
2011 Galsulog gisedeungdeung (TV seriál)
Nae maeumi deulrini (TV seriál)
Yeoineui hyanggi (TV seriál)
2010 O! mai reidi (TV seriál)
Seonggyoonkwan seukaendeul (TV seriál)
2009 Boseok bibimbap (TV seriál)
Geujeo barabodaga (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2007 Hyangdanjeon (TV seriál)
2006 Dolawayo Sunaessi (TV seriál)
Peurijeu (TV seriál)
2005 패션 70's (TV seriál)
2004 Pokpung sogeuro (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Dongsangimong (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
Samsi sekki (TV pořad)
헬로! 이방인 (TV pořad)
2013 Na honja sanda (TV pořad) - účinkující, mod.
2011 정글의 법칙 (TV pořad)
힐링캠프, 기쁘지 아니한가 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace