foto

Kevin Moore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dávám tomu rok
2012 Tezz
2009 Holy Water
2006 Kenneth Williams: Fantabulosa! (TV film)
2004 Láska na druhý pokus
2003 Johnny English
Love Again (TV film)
2002 V zajetí mlhy
1998 The Wolves of Kromer
1997 Divoká stvoření
1991 V podezření
1983 Ascendancy
1982 How Many Miles to Babylon? (TV film)
1978 Here Come the Tigers
1971 The Life and Times of Chester-Angus Ramsgood

TV seriály

2013 Father Figure (TV seriál)
2012 Na věky věků (TV seriál)
Král (E02)
Jezdec (E01)
2005 Komparz (TV seriál)
Kate Winslet (S01E03)
2004 The Courtroom (TV seriál)
2001 Hercule Poirot (TV seriál)
Zlo pod sluncem (S08E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 Heartburn Hotel (TV seriál)
1997 Keeping Mum (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Father Ted (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 A Fine Romance (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1976 The Glittering Prizes (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Doctor on the Go (TV seriál)
1974 Not on Your Nellie (TV seriál)
1969 On the Buses (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 Scotland Yard (TV seriál)

Dokumentární

2006 Megatovárny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky