foto

Kate O'Mara

  • nar. 10.8.1939
    Leicester, Leicestershire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 30.3.2014 (74 let)
    Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Doctor Who: Dimensions in Time (TV film)
1979 The Plank (TV film)
1978 Narození Páně (TV film)
Tuntematon ystävä
1976 Feelings
1974 Datlové semínko
1970 Krvežízniví milenci
The Horror of Frankenstein
1969 Rebelové
1968 Corruption
Great Catherine
Limbo Line, The

TV seriály

2007 Benidorm (TV seriál)
2003 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Cold Turkey (S05E08)
2001 Crossroads (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Šťastný Nový rok (S03E02)
1990 Cluedo (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Triangle (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1973 Men of Affairs (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Read and Destroy (E20)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
Codename (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)

Dokumentární

2004 The Best of 'So Graham Norton'
2003 It Shouldn't Happen to a TV Actor (TV film)
1999 After They Were Famous (TV seriál)
1998 Top Ten (TV seriál)
1997 In Search of Hamlet (TV film)
1967 Welcome to Japan, Mr. Bond (TV film)

Host

TV pořady

2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 So Graham Norton (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky