foto

Mizuki Jamamoto

  • nar. 18.7.1991 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ito
2019 Les Miserables (TV film)
The Fable
2018 Kjonen no fuju, kimi to wakare
Můj přítel „A“
2017 N. Y. Max Man
Peach Girl
2016 Max Man Bros
Sadako vs Kayako
Šódžo
2015 Boku wa bósan
Hissatsu Shigotonin 2015
Mr.Makkusuman
Onmjódži (TV film)
Tokyo PR Uman
2014 Joshi zu
Kinkjori ren'ai
Kurošicudži
Onodera no Ototo, Onodera no Ane
Tôkyô Nanmin
2013 Danši kókósei no ničidžó
2012 Kirišima, bukacu jamerutte jo
The Quiz (TV film)

TV seriály

2020 Lapis Re:Lights (TV seriál)
Specificity Ornament (E12)
Top Concern (E11)
Honorable Princess (E10)
další epizody (12)
Lunch gókon tantei: Koi to gurume to nazotoki to (TV seriál)
2019 Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
Kokó no mesu (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Perfect World (TV seriál)
2018 Monte Cristo haku: karei naru fukušú (TV seriál)
2017 Keidži Jugami (TV seriál)
Tókjó Arisu (TV seriál)
Uso no sensó (TV seriál)
2016 Basuke mo Koi mo, Shiteitai (TV seriál)
Hope: Kitai zero no šinnjú šain (TV seriál)
Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
Rinšó hanzai gakuša Himura Hideo no suiri (TV seriál)
2015 64 (TV seriál)
Koinaka (TV seriál)
2014 Aoihonoo (TV seriál)
Boku no ita džikan (TV seriál)
Džigoku sensei Nube (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
2013 Ando Lloyd~A.I. knows LOVE ?~ (TV seriál)
Summer Nude (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Piece (TV seriál)
2011 Šiawase ni naró jo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky