Reklama

Reklama

Pátrání za devatero horami

  • Japonsko Akazukin, tabi no točú de šitai to deau. (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Červená Karkulka vyrazí s Popelkou na královský ples, na kterém dojde k záhadné vraždě. Podaří se jí odhalit vraha, než udeří půlnoc? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Kdyby si film byl jistý tím, co chce být, bylo by to mnohem lepší. Kdyby to byla čistá detektivka, kde jsou hlavní postavy pohádkové. Ale tady to občas působilo až moc jako pohádková komedie, která se občas snaží být vážná. Škoda, přeškoda, protože pátrání po vrahovi královského kadeřníka (většinou ve stylu klasické detektivky vyslíchání a dokazování) bylo fajn. Mixovat žánry je fajn, ale občas se to nepovede úplně, tady jenom na 4/5. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto neskutečná slátanina. Kdyby k Červené Karkulce a Popelce přidali ještě Sněhurku a Šípkovou Růženku a pojednali to jako pornofilm s účastí trpaslíků a vlka, tak by se na to snad i dalo koukat. – Kdybych byl filmovým tvůrcem, tak bych se Japoncům za zprznění dvou krásných evropských pohádek pomstil. Zjistil bych si, které dvě pohádky jsou v Japonsku nejoblíbenější, smíchal bych je dohromady, udělal bych z nich špionážní fantasy thriller a ještě bych to okořenil postavou lišky. V Japonské mytologii jsou lišky velmi populární, jejich charakter může být dobrý i zlý, ale hlavně je bytostně erotický. Jenomže to já přece nemusím vědět. Proto by ve filmu figurovala česká liška Bystrouška. Liška jako liška, ne? Ono by Japoncům došlo, že naše kulturní bohatství nemají mršit. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

"Tady ji máte. Přiznala se k vraždě Hanse. Můžete si ji odvést." ■ Beze srandy: Sledoval jsem, v jednu chvíli se mi vybavil HK Hentai Kamen (v souvislosti, že toto je podobně naprosto šílené) a po skončení zjišťuji, že Once Upon a Crime režíroval také Yûichi Fukuda!! ■ Prokletím hodnocení na ČSFD je, že jde o produkt Netflixu pro široké masy, nezvyklé na japonskou trhlost a japonský humor, které by na západě riskoval pouze sebevrah. Je to nesmírně trhlé. Doopravdy nesmírně! Yûichi Fukuda, který napsal i scenář a postavy z evropských pohádek zná pravděpodobně pouze prostřednictvím japonských mang, vzal Karkulku, Popelku a jednu mrtvolu a smrtelně vážně je hodil do příběhu jako od Agathy Christie. Samozřejmě v japonském stylu. Smál jsem se dost a nahlas. Je to nesmírná pitomost, samozřejmě to není tak dobré jako legendární HK Hentai Kamen, ale to neznamená, že byste před tím měli utéct. Nejsem si jist, zda přežijete dvě dobré víly a tři páry skleněných střevíčků, ale zkuste to. ■ Originální japonský název je 赤ずきん、旅の途中で死体と出会う。, což se dá přeložit jako "Červená Karkulka na své cestě narazí na mrtvé tělo". ■ P.S. Zíza na FB doporučila jeden seriál od Y. Fukady. Chci vidět! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Crossover známych rozprávok je tu len na úrovni dvoch postáv, inak je to príbeh Popolušky, ktorý, podobne ako aj prostredie, kde sa to odohráva, slúži ako podklad pre detektívny film. Začiatok je pomerne pomalý a nie príliš záživný, až postupom času sa dajú veci trošku do pohybu. Krásne herečky a v niektorých prípadoch „ázijská mentalita“ v tomto prípade nedokážu všetky chybičky filmy dostatočne zakryť. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Japonci majú očividne veľmi radi detektívne príbehy. Takéto spracovanie klasiky od bratov Grimmovcov som si ani nevedel predstaviť, že niekedy uvidím. Holt, Japonsko je krajina ktorá búra všetky očakávania západného sveta. No im to príde v celku normálne. Drvivá väčšina divákov s najväčšou pravdepodobnosťou nepochopí na čo sa práve pozerala a len neveriacky pokrútia hlavami. No pre mňa to bolo ako keď malé dieťa nájde "magicky" trblietajúci sa gombík v zaprášenej truhlici "pokladov" na pôjde. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama