foto

Timo Torikka

  • nar. 1.2.1958 (59 let)
    Kerava, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Druhá strana naděje
2015 Královna Kristýna
2014 Siinä kaikki (studentský film)
2013 Luciferin viimeinen elämä
Miten meistä tuli ystäviä
2011 August
Veljekset
2010 Rikoksen tiellä (studentský film)
2009 Dům košaté lásky
Levoton rauha (TV film)
Rööperi
2008 My tři králové
2007 Tali-Ihantala 1944
2004 Enkeli tulessa (TV film)
1999 Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
1996 Maigret ve Finsku (TV film)
Tie naisen sydämeen
Yöjuna
1995 Tyttöjä ja jäätelöä
1994 Kesäyön unelma (TV film)
Maigret a Fantom (TV film)
Rondaus
1992 Kesän viimeinen päivä (studentský film)
Uhri (TV film)
1991 Petoksen kehät (TV film)
1989 Zimní válka
1988 Vincent van Gogh (TV film)
1987 Älä itke Iines
Isänsä tyttö (TV film)
Majuri Jätkä (studentský film)
Niskavuoren nuori emäntä (TV film)
1986 Hirtettyjen kettujen metsä
1985 Painija (TV film)
1983 Jon
Minä, siili ja trumpetti (TV film)
1982 Kuoleman hellä kosketus (TV film)
Poběžme!
Teatterituokio: Ihme (TV film)
1981 Läpimurto (studentský film)
Tie (TV film)
1978 Vartioitu kylä 1944

TV seriály

2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Vanhempainrakkaus (E02)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Älä taivaan tähden huuda v****a A-studiossa (E05)
další epizody (5)
2010 Kallio (TV seriál)
Oman elämänsä sankari (E08)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Vain lasten vuoksi (E03)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Tukka Auki (TV seriál)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
Mahtihäät (TV seriál)
Postimiehen varjo (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1998 Isänmaan toivot (TV seriál)
Tähtitehdas (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
1996 Sergein totuus (TV seriál)
1995 Yksinäiset sudet (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
1993 Hunajan maku (TV seriál)
1991 Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Kvartetti (TV seriál)
1989 Joulukalenteri (TV seriál)
Talvisota (TV seriál)
1988 Oudot jutut (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)
Tabu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Wirkkala, mies joka muotoili Suomen (TV film) - vyp.
2015 Hulluus ja yhteiskunta
2014 Suuri asekeskustelu
2010 Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
2003 MTV3 Live: Unicef-konsertti - Maailman näkymätön lapsi (koncert)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Katsastus (TV film)
1987 Maailman pisin mies (studentský film)

TV seriály

1993 Hobitit (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1992 Ovi (TV film)
1987 Maailman pisin mies (studentský film)

TV seriály

1993 Hobitit (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

1987 Aikaa (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace