foto

Grant Gillespie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Sermon
2017 Kingsman: Zlatý kruh
2016 Božská Florence
Dormire Bene
2015 The Honourable Rebel
2014 Blíže k Měsíci

TV seriály

2017 Will (TV seriál)
The Two Gentlemen (E03)
Viktorie (TV seriál)
Pokoj a radost (S02E09)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently and the New Age (S08E02)
2016 Koruna (TV seriál)
Pýcha a radost (S01E08)
2015 Catastrophe (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
City Hall (S01E05)
2009 Cast Offs (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
2001 Hercule Poirot (TV seriál)
Zlo pod sluncem (S08E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt vandráka (S03E01)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky